Yardım note 9s sebeke sorunu

Slayer4

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
Redmi Note 9S yurtdısı bir telefon aldım. Cihaz sıfır paketindeydi. Bu cihaza IMEI falan atılmadı 120 + 120 süresi var. Neyse ben hattımı taktım kullanmaya basladım. Cihaz boot kapalı. Herhangi bir islem yapılmadı. Hattım Turkcell. Fakat cihazda daha ilk günden gözüme çarpan bir sey oldu.. Cihaz sebeke cekis performansı düşük. Yani diğer telefonlar full cekerken, bu 3 tırtık bazen 4 tırtık gibi cekiyor sonra bir süre tekrar full cekiyor ama mesela evin icinde oda falan değiştirince yine cekis düsüyor ya da kendi kendine de çekis düsüp artıyor... 4g yi falan kapattım telefonu 2g ye aldım yine de degisen bir sey olmadı. Üstelik bu sorun yüzünden hücre bekleme islemi fazla pil kullanıyor.. Cihazdaki sebeke sorununun kronik oldugunu falan okudum note 8 prolarda da varmıs...

Sormak istedigim sey bu sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı? Cihazı aldıgımda üzerinde MIUI 11 vardı ben MIUI 12 ye güncelledim ama sorun düzelmedi.. Bu sorun donanımsalsa bana fabrikasyon hatalı cihaz mı denk geldi? Xiaomi EU custom rom'a gecince sorun düzelir mi? Bu konuda bilgisi olan varsa yorumlarını almak isterim teşekkürler..

katip38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Şaki
Cihazım
Mi8 Se
Konular
28
Yazılımsal kardeşim eu romu yükle

Tkalkan1979

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
11
Bende Avrupa global kararlı rom yüklü. Diğer telefonların çekmediği yerde çekiyor. Gayet iyi bir çekim gücü var. İlk aldığımda güncelleme yapmadan önce wifide ve mobil veride kopmalar oluyordu. Güncelleme sonrası düzeldi hepsi.

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt