- Adım
- Ataberk
- Cihazım
- GALAXY A54 5G
- Konular
- 13
Yok hocam kesin yapıyorlar.Nasıl yani servise verip kamerayı ilgili sorun düzeltip tekrar toz alma ihtimali var mı ?
Rica ederim hocam ne demek.Forumdan bir üye daha değişim yapmıştı. iki günde değişim iilemini onaylamışlardı. Zaten başka türlüsü mümkün değildi, sonuçta üretim hatası olduğu ortada. Sizinde belgelemeniz iyi olmuş, teşekkürler.
Anladım ozaman benimde toz yok şuan ama olunca gönderirim yapsınlar bidaha yaşamayalımYok hocam kesin yapıyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rica ederim hocam ne demek.
Hangi ildeki servis bu hocam bilgilendirir misin benim de kamerada toz var lensi silip yollamışlar diyen vardıHerkese merhabalar redmi note 9 9s 9 pro kamera tozlanması olanlar için garantili teknik servis dönüşü.Kamera değişimi yapıyorlar arkadaşlar resim ektedir.Sorun yaşayan arkadaşlara umarım bir nebze yardımcı olur herkese iyi forumlar.
genpa istanbul garanti veya evofone hocam bende bi yerden aldım yararlı olur diye buraya atmak istedim.Hangi ildeki servis bu hocam bilgilendirir misin benim de kamerada toz var lensi silip yollamışlar diyen vardı