Yardım Note 9s, diger adıyla note 9 pro

Sefayil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefayil
Cihazım
Redmi 6
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
İndian rom
Telefon Modeli
Note 9s
Bootloader Kilidi
Açık
Değerli arkadaşlar selam, note 9 pro max joyuse endonezya romunu, note 9 pro (yani 9s) modeline kura bilirmiyim sizce fasboot la???
Ve ya Note 9s için Endonezya romu varmı

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hindistan cihazı olan Redmi Note 9 Pro Max, globaldeki Note 9 Pro'dur (kod adları Joyeuse). Hindistan cihazı olan Note 9 Pro da globalde Note 9S'tir (kod adları Curtana).

Hindistan cihazı olanların globaldeki karşılığındaki cihazlara aynı rom olur sadece. Hindistan cihazı Note 9 Pro Max romu, Note 9S'e olmaz.

Düzenleme: Hindistan cihazı Note 9 Pro Max, Excalibur kod adıyla geçiyor. Aynı cihaz gibi olmasına rağmen global Note 9 Pro ile romları aynı değil galiba.

Son düzenleme:
Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu modellerde en sağlıklı yol fastboot modunda cmd 'den 'fastboot getvar product' komutunu yazıp çıkan kod adına göre yazılım yüklemektir. Ayarlarda note 9 pro max yazarsa 'Excalibur' note 9 pro yazar ama kamera 48 MP ise 'curtana' note 9 pro yazar kamera 64 MP ise 'joyeuse' note 9s yazarsada 'curtana' kodlarını verecektir. Hint note 9 pro diye geçen 48 mp kameralı cihazlar tamamen curtana yani note 9s cihazlardır. Brick olduğunda bile 9s romu ile açılıyor..

Oyla:
Üst Alt