- Adım
- Demir
- Cihazım
- S3
- Konular
- 1
Herkese merhaba;
Cihazımı Note 9 Pro olarak almıştım ve öyle de biliyordum.
Miui 14 Joyuse Recovery rom yüklemeye çalıştığım zaman TWRP'de Note 9s olarak adlandırıldığını fark ettim.
Joyuse yüklemeye çalışırken hata verdi ve Joyuse yükleyemeyeceğimi ve cihazımın Curtana olduğunu bildiren bir hata verdi.
Yükleme yapılmadı ve telefon normal şekilde açıldı.
Curtana recovery rom indirdim ve yüklemeye başladı. En sonda bir hata verdi ve cihaz yeniden başlamaya geçti ve hiç açılmadı.
Telefon artık açılmıyor. Güç tuşuna basınca, 1 saniyeden kısa bir süre Mi logosu görünüp kayboluyor.
Şarj olduğu esnada da sürekli mi logosu gelip gidiyor.
Şimdi Fastboot'a giremiyorum, TWRP'ye giremiyorum.
Ek olarak bilgisayara da bağlanmıyor.
Cihazın nasıl düzeltilebileceği ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa destek rica ediyorum.
Cihazımı Note 9 Pro olarak almıştım ve öyle de biliyordum.
Miui 14 Joyuse Recovery rom yüklemeye çalıştığım zaman TWRP'de Note 9s olarak adlandırıldığını fark ettim.
Joyuse yüklemeye çalışırken hata verdi ve Joyuse yükleyemeyeceğimi ve cihazımın Curtana olduğunu bildiren bir hata verdi.
Yükleme yapılmadı ve telefon normal şekilde açıldı.
Curtana recovery rom indirdim ve yüklemeye başladı. En sonda bir hata verdi ve cihaz yeniden başlamaya geçti ve hiç açılmadı.
Telefon artık açılmıyor. Güç tuşuna basınca, 1 saniyeden kısa bir süre Mi logosu görünüp kayboluyor.
Şarj olduğu esnada da sürekli mi logosu gelip gidiyor.
Şimdi Fastboot'a giremiyorum, TWRP'ye giremiyorum.
Ek olarak bilgisayara da bağlanmıyor.
Cihazın nasıl düzeltilebileceği ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa destek rica ediyorum.