Yardım Note 9 sürekli mi logosu gelip gidiyor.

Dj Demir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Demir
Cihazım
S3
Konular
1
Herkese merhaba;

Cihazımı Note 9 Pro olarak almıştım ve öyle de biliyordum.
Miui 14 Joyuse Recovery rom yüklemeye çalıştığım zaman TWRP'de Note 9s olarak adlandırıldığını fark ettim.
Joyuse yüklemeye çalışırken hata verdi ve Joyuse yükleyemeyeceğimi ve cihazımın Curtana olduğunu bildiren bir hata verdi.
Yükleme yapılmadı ve telefon normal şekilde açıldı.
Curtana recovery rom indirdim ve yüklemeye başladı. En sonda bir hata verdi ve cihaz yeniden başlamaya geçti ve hiç açılmadı.
Telefon artık açılmıyor. Güç tuşuna basınca, 1 saniyeden kısa bir süre Mi logosu görünüp kayboluyor.
Şarj olduğu esnada da sürekli mi logosu gelip gidiyor.
Şimdi Fastboot'a giremiyorum, TWRP'ye giremiyorum.
Ek olarak bilgisayara da bağlanmıyor.
Cihazın nasıl düzeltilebileceği ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa destek rica ediyorum.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yanlış Rom yükleme işleminde brick olmuş. Arka kapak açıp edl moda alırsanız uzak bağlantı ile yazılım yükleriz cihazınız açılır.

Dj Demir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Demir
Cihazım
S3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış Rom yükleme işleminde brick olmuş. Arka kapak açıp edl moda alırsanız uzak bağlantı ile yazılım yükleriz cihazınız açılır.
Joyeuse olmadığını Curtana olduğunu cihaz uyarı olarak belirtmişti. Sanırım ona aldandım. Curtana mı Joyeuse mi artık hiç emin değilim.
Arka kapağı açmayı deniyorum, açamıyorum.

Dj Demir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Demir
Cihazım
S3
Konular
1

Bir servise götürdüm cihazı, EDL moda aldığını, yetkili hesap ile yazılım attığını ancak cihazın hala açılmadığını söyledi.
Başka bir sorun yok, biliyorum cihazı.
Arka kapağı açık halde teslim alacağım, uzaktan siz bağlanıp destek olabilir misiniz?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bir servise götürdüm cihazı, EDL moda aldığını, yetkili hesap ile yazılım attığını ancak cihazın hala açılmadığını söyledi.
Başka bir sorun yok, biliyorum cihazı.
Arka kapağı açık halde teslim alacağım, uzaktan siz bağlanıp destek olabilir misiniz?
Tabiki açık alın cımbızda isteyin emanet biz bakalım

Dj Demir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Demir
Cihazım
S3
Konular
1
Tabiki açık alın cımbızda isteyin emanet biz bakalım

servisi tanımıyorum muhtemelen emaneten vermez, normal cımbız ise ben bulurum veya sadece ince uçlu metal parçası lazımsa onu da ayarlayabilirim.
Bu arada servis ile konuştuğum zaman ilkin joyuse atmış, başarılı olmasına rağmen açılmamış. Konuşunca Curtana atalım dedim, Curtana'yı da atmış, yazılım yüklenmesine rağmen cihaz açılmamış. Cihaz hem Joyuse hem Curtana'yı kabul etmiş. O kısma anlam veremedim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
servisi tanımıyorum muhtemelen emaneten vermez, normal cımbız ise ben bulurum veya sadece ince uçlu metal parçası lazımsa onu da ayarlayabilirim.
Bu arada servis ile konuştuğum zaman ilkin joyuse atmış, başarılı olmasına rağmen açılmamış. Konuşunca Curtana atalım dedim, Curtana'yı da atmış, yazılım yüklenmesine rağmen cihaz açılmamış. Cihaz hem Joyuse hem Curtana'yı kabul etmiş. O kısma anlam veremedim.
Arka kamerada kaç MP yazıyor sizin açılmamış ama hangi ekranda kaldığı önemli.

Dj Demir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Demir
Cihazım
S3
Konular
1
arka kamerada 64MP ve kapağın alt kısmında da model olarak M2003J6B2G yazıyor. Cihazı açık bir şekilde teslim aldım.
Önceden de Mi logosu çok kısa bir süre görünüp kayboluyordu, şimdi de Redmi yazısı çok kısa bir süre görünüp kayboluyor.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
arka kamerada 64MP ve kapağın alt kısmında da model olarak M2003J6B2G yazıyor. Cihazı açık bir şekilde teslim aldım.
Önceden de Mi logosu çok kısa bir süre görünüp kayboluyordu, şimdi de Redmi yazısı çok kısa bir süre görünüp kayboluyor.
Kapak orjinalse ve 64 MP yazıyorsa cihaz joyeusedir. fastboot rom şeklinde bilgisayara indirin. EDL moda alabilmeniz gerekiyor cımbız ve benzeri aparat ile. Aygıt yöneticisinde 9008 port gelirse özel mesaj ile ulaşın yardımcı olalım.

Dj Demir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Demir
Cihazım
S3
Konular
1
Kapak orjinalse ve 64 MP yazıyorsa cihaz joyeusedir. fastboot rom şeklinde bilgisayara indirin. EDL moda alabilmeniz gerekiyor cımbız ve benzeri aparat ile. Aygıt yöneticisinde 9008 port gelirse özel mesaj ile ulaşın yardımcı olalım.
Öncelikle gerçekten çok teşekkür ederim.
Çok da soru soruyor olabilirim belki de.
Cihaz Note 9 Pro mu Note 9s mi şimdi?
Note 9 Pro Fastboot romu mu Note 9s romu mu indirmeliyim.
EDL moda nasıl alabilirim?
Sadece cımbız ve benzeri bir aparat ile iki noktaya da temas mı ettirmeliyim?

Üst Alt