Yardım Note 9 pro

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
Merhabalar. Note 9 pro aldım daha bugün bir arkadasimdan. Miui 12 güncellemesi vardı yaptım. Uygulamalarda ya da geçişlerde takılmalar oluyor rahatsız edici bir şekilde. Bunu yaşayan var mı benden başka ? Call of duty oynuyorum sürekli takılmalar oluyor. Grafikler alçakta FPS Max ta olmasına rağmen. Ayriyetten diğer sorum performans arttırmak için gpu oluşturmayı zorla seçeneğini geliştirici seçeneklerinden açmalısınız diye yazılar okudum. Ama öyle bir ayar yok. Acaba başka bir şekilde mi yaziyor ?

kerimcelik1717

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
16
Aynı telefonu kullanıyoruz fakat bende bu dediklerim şu an için hiç biri yok. Fabrika ayarlarına döndürmeyi dene. Telefon yurt dışı mi?

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı telefonu kullanıyoruz fakat bende bu dediklerim şu an için hiç biri yok. Fabrika ayarlarına döndürmeyi dene. Telefon yurt dışı mi?
Evet yurt dışı. Ama kontrol ettim global versiyon. IMEI atılmadı daha. Sanirim 10 gün sonra falan IMEI artırabiliyorum simi taktiktan sonra. Arkadasimdan aldım miui 11 vardı direk fabrika ayarlarına sıfırladım sonra miui 12 ve tüm güncellemeleri yaptım. Özellikle oyunlarda ve uygulama kullanırken kasıyor. Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musun

Emre3465

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Güncelleme
Cihazım
Mi 8 se
Konular
1
Evet yurt dışı. Ama kontrol ettim global versiyon. IMEI atılmadı daha. Sanirim 10 gün sonra falan IMEI artırabiliyorum simi taktiktan sonra. Arkadasimdan aldım miui 11 vardı direk fabrika ayarlarına sıfırladım sonra miui 12 ve tüm güncellemeleri yaptım. Özellikle oyunlarda ve uygulama kullanırken kasıyor. Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musun
İstersen fastbot versiyon indir fastboot wipe yap temizle ve mi flash tools ile kurmayı dene fastboot alıp

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353