Yardım Note 9 Pro yeniden başlama sorunu

İdrisilk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İdris
Cihazım
Note 9 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
REDMİ NOTE 9 PRO
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
İyi günler.
Bugün basıma bir olay geldi xiaomi note 9 prom var 6 aydır çok memnun kullanıyorum, fakat bugün telefon kapandı. Eve geldim şarja takıp açayım diye ekran Redmi ekranının ötesine geçmiyor. Sürekli 20-30 kere titriyor sürekli kendini yeniden başlatıyor. Power tuşunu elledigimde ise çok sıcak. fastboot ekranına girmeye çalışıyorum sadece fasboot yazıyor ama seçenekler çıkmıyor. Bu konu ile ilgili daha önce basına gelen var mıdır?
Şimdiden yardım edenlere teşekkürler.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 6
  • image.jpg
    image.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 3

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
İyi günler.
Bugün basıma bir olay geldi xiaomi note 9 prom var 6 aydır çok memnun kullanıyorum, fakat bugün telefon kapandı. Eve geldim şarja takıp açayım diye ekran Redmi ekranının ötesine geçmiyor. Sürekli 20-30 kere titriyor sürekli kendini yeniden başlatıyor. Power tuşunu elledigimde ise çok sıcak. fastboot ekranına girmeye çalışıyorum sadece fasboot yazıyor ama seçenekler çıkmıyor. Bu konu ile ilgili daha önce basına gelen var mıdır?
Şimdiden yardım edenlere teşekkürler.

Fastboot bölümü zaten bu kadar hocam. Recovery girmek istiyorsanız cihaz kapanıp açılırken ses artırma tuşuna basın. Recovery gelirse o bölümden cihazı sıfırlayabilirsiniz. Tabi dosyalarınız silinecektir. Eğer yine durum kurtulmazsa, mi flash üzerinden stok rom yüklemeniz gerekecektir. Forumda cihazınız ile ilgili alanı kontrol edin, o bölümde nasıl yapıldığı anlatılmaktadır.

Link: Redmi Note 9 Pro

Oyla:

xperia01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Boery
Cihazım
45
Konular
4
Aynı sorunu bende telefon ile konuşurken yaşıyorum. Birden konuşma esnasında telefon kendini yeniden başlatıyor. Android 10 miu 12.0.5 turkey kullaniyorum.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Aynı sorunu bende telefon ile konuşurken yaşıyorum. Birden konuşma esnasında telefon kendini yeniden başlatıyor. Android 10 miu 12.0.5 turkey kullaniyorum.
Sorun rom kaynaklı olabilir hocam cihazı bir formatlamanizi öneririm bunun için.
Cihazı kapatıp ses açmaya basılı tutun karşınıza stock recovery çıkar oradan wipe (factory reset) yapıp reboot yapın cihaz açılacaktır.
Açılmama durumunda garantisi varsa servise göndermenizi öneririm.
Harici işlemler garanti dışı bırakabilir cihazı çünkü

Oyla:

xperia01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Boery
Cihazım
45
Konular
4
Sorun rom kaynaklı olabilir hocam cihazı bir formatlamanizi öneririm bunun için.
Cihazı kapatıp ses açmaya basılı tutun karşınıza stock recovery çıkar oradan wipe (factory reset) yapıp reboot yapın cihaz açılacaktır.
Açılmama durumunda garantisi varsa servise göndermenizi öneririm.
Harici işlemler garanti dışı bırakabilir cihazı çünkü
Hocam zaten cihaz yurtdışı mi flash üzerinden rom attım cihaz otomatik sıfırlıyor diye biliyorum. Birkaç kişide bunu yaşıyor genelde uzun konuşunca oluşuyor rom kaynaklı bir sorun bu galiba tam olarak emin değilim. Sıfırlama ile bence düzelicek gibi bir sorun değil galiba plaka kaydı olan cihazlarda belki bu vardır. Yaşayanlar eğer posta etkileşim verebilirse daha kolay bu sorun anlaşılacak diye düşünüyorum.

Oyla:
Üst Alt