- Adım
- KERİM
- Cihazım
- XİAOMİ 11T
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Bilmiyorum
- Telefon Modeli
- Note 9 Pro
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba bir arkadaşımın redmi note 9 model: M2003J6B2G telefonu var. Cihazı 2 sene önce ikinci el olarak almış ancak herhangi bir yazılımsal işlem yapmadığı halde cihaz rootlu diyerek ziraat mobil girişine izin vermemiş, youtubedan root nasıl kaldırılır diyerek farklı videolar ile magisk manager isimli program ile root kaldırma işlemi yapmak istemiş cihaz yeniden başlatılmış ancak hala ziraat mobil girmemiş daha sonra yeniden uygulamayı açmış rootla alakalı bir güncelleme mesajı almış sanırım anasayfada ona basmış ve cihazı yeniden başlatmış ancak cihaz redmi yazısında takılı kalıyor (en üsttede açık bir kilit sembolü var) youtubedan izlediği videolarla twrp diye bir menüyü açıyor buradan çeviri kullanarak wipe menüsünden sıfırlama yapıyor daha sonra note 9 için bulduğu bir yazılımı siteden indiriyor öncesinde de 2-3 tane yazılım indirmiş ama hata verdiği için en son curtana diye bir yazılım indirmiş bu yazılımda başta hata vermemiş yükleme başlamış daha sonra error vermiş ve telefonu yeniden başlatmış ve bu sefer güç tuşuna sabit basıldığında mi logosu çıkıyor cihaz titriyor ve bu basıldığı sürece sürekli döngüye giriyor güç tuşu bırakıldığında herhangi bir geri dönüş olmuyor. Bu olaylardan sonra durumu bana anlattı ne yapabiliriz diye bende teknik servise götür dedim tanıdığım güvenilir bir servis yok sen bir araştır dedi bende bu foruma yazmak cihazın akıbeti ne olur öğrenmek uzak destekle yapılıp yapılmayacağını merak ettim. Konu hakkında detaylı bilgi verirseniz sevinirim.