Yardım Note 9 pro ses sorunu

nothingmann16

Android Uzmanı
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
idris
Cihazım
K30
Meslek
Şef
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.2
Telefon Modeli
Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhabalar bugün note 9 pro aldım ikinci el normal kullandığım cihazın yanina fakat alırken cihazın kendi sahibide söyledi ses gelmiyor yani video açın şarkı açın vs ses gelmiyor muzik playerda bir şarkı oynayınca başlatmiyor . kendisi telefoncuya göstermiş telefoncu yazılımsal demiş ben dedim ver yazılımsal ise ben yaparım sizce fiziksel bir sorunu olabilir mi cihazın yoksa rom atsam düzelir mi hiç başına gelen var mı böyle bir durum. Kilidi açıp rom atmayı planlıyorum.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Donanım testi gerçekleştirmeden yazılımsal mı donanımsal anlaşılmaz.

Oyla:

nothingmann16

Android Uzmanı
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
idris
Cihazım
K30
Meslek
Şef
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanım testi gerçekleştirmeden yazılımsal mı donanımsal anlaşılmaz.
Arama vs de yapamıyorum cihaz donuyor ve kapanıyor hocam nasıl yaptıysa fabrikaya bile cevirsek cihaz düzelmiyor ne diyorsunuz bu duruma

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Arama vs de yapamıyorum cihaz donuyor ve kapanıyor hocam nasıl yaptıysa fabrikaya bile cevirsek cihaz düzelmiyor ne diyorsunuz bu duruma
Cihaz wipe yaptıktan sonra yine kasmaya devam ediyorsa donanımsal bir sorun olma ihtimali üzerinde durmak gerek. Özellikle de arama yapmaya engel olacak kadar.

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Arkadaşlar merhabalar bugün note 9 pro aldım ikinci el normal kullandığım cihazın yanina fakat alırken cihazın kendi sahibide söyledi ses gelmiyor yani video açın şarkı açın vs ses gelmiyor muzik playerda bir şarkı oynayınca başlatmiyor . kendisi telefoncuya göstermiş telefoncu yazılımsal demiş ben dedim ver yazılımsal ise ben yaparım sizce fiziksel bir sorunu olabilir mi cihazın yoksa rom atsam düzelir mi hiç başına gelen var mı böyle bir durum. Kilidi açıp rom atmayı planlıyorum.
Cihaza sıfırdan mi flash ile yazılım atın eger problemler devam ediyorsa o cihaz donanımsal anlamda sıkıntılıdır

Oyla:

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Hocam hard reset denediniz mi?

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Oyla:

nothingmann16

Android Uzmanı
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
idris
Cihazım
K30
Meslek
Şef
Konular
28
Hocam hard reset denediniz mi?
wipe yaptim hocan hala ayni durum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz wipe yaptıktan sonra yine kasmaya devam ediyorsa donanımsal bir sorun olma ihtimali üzerinde durmak gerek. Özellikle de arama yapmaya engel olacak kadar.
wipe yaptim ama değişmedi ne olmus olabilir ki cihazida bana kitledi , eskiden böyle değilmiş öyle diyor. Hani bl kilidini bekliyorum süresi gelsin diye ama fabrikaya dönünce de kasmasi vs çok garip , resetlenen cihaz neden kasar ki yani bu arada cihaz note 9 pro ama 48 mps kamerasi var curtana gözüküyor hindistan cihazi sanırım yani note 9s :(

Oyla:
Üst Alt