Yardım Note 9 pro şarj dolumu

sait1954

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sait
Cihazım
Xiaomi note 9 p
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Merhabalar. Telefonumu %18-20 şarjla şarja takıyorum. Yaklaşık 1 saat içinde 70-75 i buluyor şarj. Ancak telefonun %100 olması neredeyse 110 120 dk yı buluyor. Şarjda iken ara ara WhatsApp harici kullanım yapmıyorum. 110 120 dk da toplasanız en fazla 20 dk wifi ile kullanıyorum, parlaklık da oldukça düşük. Şarj aleti ve cihaz orijinal. Herkes daha kısa sürede şarjım full oluyor diyor. Sizce ne yapmam gerekiyor?

kerimcelik1717

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
16
Benimde ondalık kısmı ilk taktığım zaman hızlı ilerlerken%75 üzerinde yavaşlıyor. Akıllı cihaz bunlar vardır bir sebebi. Pil sağlığı ve şarj cihazının tasarımı ile ilgili olabilir.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
hocam şarjınız kac saat gidiyor. kac saat ekran süresi aliyorsunuz.

Oyla:

sait1954

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sait
Cihazım
Xiaomi note 9 p
Meslek
Öğrenci
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nedense sosyal medya da herkes 75 veya 90 dakika da full oluyor diyor ondan biraz sıkıntı geldi bana. Ekran süresi de bazen 13 14 saat alıyorum bazen de oyun vs oynarsam 9 10 saat

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Nedense sosyal medya da herkes 75 veya 90 dakika da full oluyor diyor ondan biraz sıkıntı geldi bana. Ekran süresi de bazen 13 14 saat alıyorum bazen de oyun vs oynarsam 9 10 saat
ekran açıkken takılmak cihazı yavaş sarj almasina neden olur. ayni anda harcadığınız için. eğer cihaza dokunmazsaniz ayni süreyi alabilirsiniz

Oyla:

KnowNOzGuRCLK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
Benimde aynı. Hele şarj %100 olduğu zamaan Şarjın Dolmasına 52 saat var demesi yokmu çileden çıkarıyor beni :) ama yaptığım bir sistem uygulama güncellemesinden oldu bunu biliyorum.. Miui 12 bekliyorum Hard reset atıcam. Telefonum Note 9 pro Global ilk defa Xiaomi Kullanıyorum ve Zevkini Keyfini Çıkarıyorum. S10 Plus Note 9 ve Huawei Mate 10 pro Cihazlarımda var ama attım bir kenara hepsini..

Oyla:

kerimcelik1717

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
16
Benimde aynı. Hele şarj %100 olduğu zamaan Şarjın Dolmasına 52 saat var demesi yokmu çileden çıkarıyor beni :) ama yaptığım bir sistem uygulama güncellemesinden oldu bunu biliyorum.. Miui 12 bekliyorum Hard reset atıcam. Telefonum Note 9 pro Global ilk defa Xiaomi Kullanıyorum ve Zevkini Keyfini Çıkarıyorum. S10 Plus Note 9 ve Huawei Mate 10 pro Cihazlarımda var ama attım bir kenara hepsini..
Güncelleme gelecek bekliyoruz hep bakalım.

Oyla:

KnowNOzGuRCLK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
Güncelleme gelecek bekliyoruz hep bakalım.

Samsungdada bekledim hele hele Huawei de tam bir rezalet yaşadım yaşadık inan 5 6 7 ay güncelleme vermediler hemde Mate 10 pro yeni çıkmıştı toplasan 5 6 güvenlik güncellemesi vermemişlerdir

Oyla:

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
9
güvenlik uygulamasının güncelleştirmelerini kaldırın

Oyla:
Üst Alt