Rom - Redmi Note 9 Pro Türkiye Kararlı V12.0.1.0.QJZTRXM İndirme Bağlantısı tek konudan devam edelim arama butonunu kullanmadan konu açmayalımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güncelleme geldi sanırım arkadaşlar. Alan varmı acaba?
Bence aynı anda açıldı hocam ikiniz de aynı anda oluşturdunuz konuyu.Rom - Redmi Note 9 Pro Türkiye Kararlı V12.0.1.0.QJZTRXM İndirme Bağlantısı tek konudan devam edelim arama butonunu kullanmadan konu açmayalım
Konuyu açarken sizin konunuz henüz açılmamıştı. Aramayı yaparak yayınladım. Ayrıca benimki bir rom yada rehber değil haber niteliğinde bir başlıktı.Rom - Redmi Note 9 Pro Türkiye Kararlı V12.0.1.0.QJZTRXM İndirme Bağlantısı tek konudan devam edelim arama butonunu kullanmadan konu açmayalım
Valla hocam ben de açtığım konunun üstünde gördüm konunuzuKonuyu açarken sizin konunuz henüz açılmamıştı. Aramayı yaparak yayınladım. Ayrıca benimki bir rom yada rehber değil haber niteliğinde bir başlıktı.
Açtıktan sonra görmeniz normal çünkü aynı anda açtık. Bu konuda haklısınız.Valla hocam ben de açtığım konunun üstünde gördüm konunuzu
ayrıca güncellemesi verilen romların haberini değil paylaşımını yapıyoruz forumda
HocamAçtıktan sonra görmeniz normal çünkü aynı anda açtık. Bu konuda haklısınız.
Yıllar önde forumlarda yazmayı bıraktım o zamandan bu zamana forum kuralları değişmiş ise bilemiyorum. Haber vermeninde bir paylaşım olduğunu düşünüyorum.
Sizin konunuz pek tabiki daha yararlı bir konu ama yaklaşımınız hoş değil.
Konu adminler tarafından kilitlenebilir.
Estağfrullah hocam sizde kusura bakmayın. İyi forumlarHocam
Kimsenin konunuza bir şey dediği yok lakin şöyle bir durum var
Haber konusu güncellemenin özellikleri boyutu gibi özetler ile ''haber niteliğinde '' olur ekran görüntüsü paylaşıp konu açmışsınız
yine söylüyorum herhangi bir sorun teşkil etmiyor
lakin belirttiğim üzere paylaşılan romun haberini değil konusunu açıyoruz yaklaşımımda yanlış anlaşılma varsa kusura bakmayınız iyi forumlar dilerim