Yardım Note 9 pro manuel güncelleme

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
Merhaba arkadaşlar hayırlı günler cihazım note 9 pro global versiyon 11.0.6 QJZEUXM MIUI 12.0.2 Türkiye romunu yüklemek istiyorum recovery dosyasını indirdim bootlader kıldı açık twrp üzerinden direk install yaparak veriler silinmeden yüklemek istiyorum fakat install yaptığımda dahili depolamanın içini goremiyorum değişik dosya adları çıkıyor SD Kart içi direk gözüküyor fakat SD kartım 2gb olduğu için içine atıp da kuramıyorum nasıl yapabilirim ve izlediğim yol doğru müdür yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

kerimcelik1717

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
16
İzlediğim bir videoda aynı durum üzerine wipe data yapılmıştı sonra görmüştü. Sanırım veriler silinmeden twrp görmeyebilir.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Merhaba arkadaşlar hayırlı günler cihazım note 9 pro global versiyon 11.0.6 QJZEUXM MIUI 12.0.2 Türkiye romunu yüklemek istiyorum recovery dosyasını indirdim bootlader kıldı açık twrp üzerinden direk install yaparak veriler silinmeden yüklemek istiyorum fakat install yaptığımda dahili depolamanın içini goremiyorum değişik dosya adları çıkıyor SD Kart içi direk gözüküyor fakat SD kartım 2gb olduğu için içine atıp da kuramıyorum nasıl yapabilirim ve izlediğim yol doğru müdür yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Veri kaybı olmadan geçmeniz mümkün değil hocam flaşlamaz zaten açılmaz telefon. Güncelleme yapmıyorsunuz çünkü farkı bir roma geçiyorsunuz. Değişik dosya isimleri için twrpden wipe format data yes yazıp ardından reboot recovery yaptığınızda PC artık telefonu görür ve dosya atabilirsiniz. Bilgisayar yoksa şayet hafıza kartı şart. Yine de telefonu formatlanız şart

Oyla:
Üst Alt