- Adım
- Mehmet Ali
- Cihazım
- Note 9 Pro 128
- Meslek
- Ekonomist
- Konular
- 18
Merhaba arkadaşlar note 9 pro joyuse için bir arkadaşımızın attığı linkten ulaştığım twrp modunu denedim ve başarılı sonuç aldım. 9s yazmıyor öncelikle ve joyuse kodlu telefon için deneniyor şuanda , twrp sürüm 3.4.0 deney aşamasında güncellendikçe system vb şeyler wipe seçeneğine gelecek ve sisteme müdahele edebilmenin önü açılacaktır Hala çalışmalara devam ediliyormuş PithBlack twrp konusunda inşallah güzel şeyler olur
PithBlack TWRP Yüklemek isteyenler için
Rehber - Note 9 Pro ( JOYUSE ) TWRP VE ROOT konusundaki twrp yi telefonunuza flashlayın pc üzerinden
Daha sonra işin 9 pro twrp sini yüklemeye geldi
Kuruluma geçelim
Cihazı 9S modelinin portlanmış twrpsinden cihazınıza flashlayın indirdiğiniz zip dosyasını bu kadar işlemimiz başka birşey yok Sorusu olanlar yazsın konu altına cevap vermeye çalışırım
PithBlack TWRP Yüklemek isteyenler için
Rehber - Note 9 Pro ( JOYUSE ) TWRP VE ROOT konusundaki twrp yi telefonunuza flashlayın pc üzerinden
Daha sonra işin 9 pro twrp sini yüklemeye geldi
Kuruluma geçelim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
adresinden twrp yi indiriyorsunuz zip dosyası ile ( joyuse yazan en güncel versiyona tıklayıp cihazınıza indirinCihazı 9S modelinin portlanmış twrpsinden cihazınıza flashlayın indirdiğiniz zip dosyasını bu kadar işlemimiz başka birşey yok Sorusu olanlar yazsın konu altına cevap vermeye çalışırım