Çözüldü Note 9 Pro imei repair, efs, modem sorunu artık her ne deniyorsa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uurcan7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
RedMi Note 8
Meslek
Yok
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.5.7 Kararlı
Telefon Modeli
RN9Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi Note 9 Pro (joyeuse) cihazımı aşırı temiz şekilde 2.5k fiyata bir GSM'den almıştık. Cihazın IMEI'si dün kontrol ettiğimde göre bir Nokia cihaza çıkıyor. ROM değiştirirken modem kısmını bozdum IMEI uçtu. İnternette çözüm ararken bir sitede engellenenler listesine bakabileceğim bir kod buldum tuşluyorsun ve bir pencere açılıyor. Orada err_modem hatasını aldım. Telefonda arama yapamıyor ve alamıyorum ancak mesaj atabiliyorum. Telefon kendini ara ara yeniden başlatıyor ara ara bootloopa giriyor ve sesler şema olarak verirsem şöyle geliyor telefon içinde:"AAA AAA AAA AAA" kesiliyor yani. Mikrofon da çalışmıyor. ROM'u Mi Flash üzerinden yazdım olmadı, TWRP üzerinden flashladım olmadı. Olmadı yani. Bütün bu sorunlar modem kısmından kaynaklanıyor değil mi?
IMEI Repair dediğiniz işlem gerekiyor sanırım. IMEI1 Boş zaten, IMEI2 de şu an düzgün çalışmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Umut Nas isimli Technopat kullanıcısı bana "Modem dosyası sizin Bluetooth, Wi-Fi gibi işlerinize yarar. Sizin efs dosyasına ihtiyacınız var. ROM atarken neden yedek almadınız? Efs'nin içinde IMEI bilgisi gibi şeyler olmasaydı verirdim. İyi Sosyal'ler dilerim." Dedi. Yardım edebilecek var mı..

Son düzenleme:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
hocam forumda imei konularını konuşmak yasak bilginiz olsun ücretli tamir bölümü var oradan yardım alabilirsiniz sizin söylediklerinize dayanarak sizin cihaz yurt dışı imei işlemi yapılmış ve şu anda nasıl olduysa efs de bir sorun var gibi görünüyor yapılacak işlem efs boşaltılıp düzgün bir 9 pro qnc dosyasıyla tekrardan oluşturulması gerekiyor

Oyla:

uurcan7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
RedMi Note 8
Meslek
Yok
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam forumda imei konularını konuşmak yasak bilginiz olsun ücretli tamir bölümü var oradan yardım alabilirsiniz sizin söylediklerinize dayanarak sizin cihaz yurt dışı imei işlemi yapılmış ve şu anda nasıl olduysa efs de bir sorun var gibi görünüyor yapılacak işlem efs boşaltılıp düzgün bir 9 pro qnc dosyasıyla tekrardan oluşturulması gerekiyor
Bütün hepsi bu yani. Telefoncuya götürüp IMEI Atar mısınız mı demeliyim yoksa EFS Boşaltıp QNC Dosyasıyla tekrar oluşturur musunuz mu demeliyim

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Bütün hepsi bu yani. Telefoncuya götürüp IMEI Atar mısınız mı demeliyim yoksa EFS Boşaltıp QNC Dosyasıyla tekrar oluşturur musunuz mu demeliyim
Şebeke çekmiyor yurt dışı diyin yeterli

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt