Yardım Note 9 pro güncelleme sonrası çöktü

ersan5234

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ersan
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global MIUI 12.0.1
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 9 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamün aleyküm. Note 9 pro telefonuma sistem güncellemesi geldi ve yükledim. Kurulumu başlatınca otomatik olarak telefon kapandı haliyle gerekli dosyaları kurdu sonra güncelleme bitti ve otomatik olarak telefonu yeniden başlattı. Asla telefon açılmadı bir daha, MIUI yazısında saatlerce kalıyor ve açılmıyor. Wipe data da yaptım yok yine açılmıyor aynı yerde kalıyor. Maalesef bootlader kilidi de açık değil. Yardımcı olabilir misiniz

Erenarius

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
20
Bundan 2-3 telefonda görmüştüm, iki farklı fabrika. Bi fabrikada üretilen Note 9 Pro hatalı. Güncelleme yapıldığı zaman çöküyor ve formatlıyor. Sizinki formatlamamış. Peki MIUI yazısında ort. Ne kadar kaldı?

Oyla:

ersan5234

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ersan
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bundan 2-3 telefonda görmüştüm, iki farklı fabrika. Bi fabrikada üretilen Note 9 Pro hatalı. Güncelleme yapıldığı zaman çöküyor ve formatlıyor. Sizinki formatlamamış. Peki MIUI yazısında ort. Ne kadar kaldı?
Şarjı bitene kadar duruyor hiç bir sey olmadan öylece MIUI yazısında bekliyor

Oyla:

Erenarius

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
20
Şarjı bitene kadar duruyor hiç bir sey olmadan öylece MIUI yazısında bekliyor
Buna bl kilidi açık olmadığı için müdahale edemeyiz. Garantisi varsa servise gönderin.

M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Erenarius

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
20
Buna bl kilidi açık olmadığı için müdahale edemeyiz. Garantisi varsa servise gönderin.

Yok ise yetki hesabından Bl kilidi açılıyor sanırım

Oyla:

ersan5234

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ersan
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantisi de yok telefon yurt dışı kayıtlı. Yetki hesabı dediğiniz şey tam olarak nedir

Oyla:

morpheus55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Garantisi de yok telefon yurt dışı kayıtlı. Yetki hesabı dediğiniz şey tam olarak nedir
Yurtdışı kayıtlı ise büyük ihtimalle bl kilidi açıktır tekrar kontrol edin. Ha kayıttan sonra kapatılmışsa büyük hata yapılmış. Bu durumda fastboot moda alıp xiaomitool v2 ile stok global rom atılabilir. Forumda konusu var. Onu araştırın.

Oyla:

Ferhatsroned

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
K20pro
Konular
2

Aynı sorunu ben yaşıyorum. farklı olarak romu kendim yüklemeye çalışırken oldu, hangi romu denersem deneyeyim miui yazısında kalıyor. BL açık nasıl çözebiliriz bu sorunu acaba? her yüklemeye çalıştığımda format data yapıp 4 wipe yaptıktan sonra romu yüklüyorum ama sonuç aynı.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Aynı sorunu ben yaşıyorum. farklı olarak romu kendim yüklemeye çalışırken oldu, hangi romu denersem deneyeyim miui yazısında kalıyor. BL açık nasıl çözebiliriz bu sorunu acaba? her yüklemeye çalıştığımda format data yapıp 4 wipe yaptıktan sonra romu yüklüyorum ama sonuç aynı.
arka kapak açıp kameraları boşa alıp açmayı deneyin. Eğer açılırsa kameralar izole edilmeli..

Oyla:

Ferhatsroned

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
K20pro
Konular
2
arka kapak açıp kameraları boşa alıp açmayı deneyin. Eğer açılırsa kameralar izole edilmeli..
mi flash ile rom deneyin dediler onu deneyip olmazsa dediğiniz gibi yapıcam. bu konuyu da gördüm ama bu yüzden olabilir mi emin değilim cihaz k20 pro daha önce yaşamadım bu sıkıntıyı uzun zamandır kullanıyorum çünkü. ben yanlış bi yükleme yaptım diye düşündüm ama ilginiz için teşekkürler. olmazsa öyle yapıcam.

Oyla:
Üst Alt