Soru Note 9 Pro Global 12.5 Güncelleme ne zaman gelir ?

Rever

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
4
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi güncelleme ne zaman gelir yani fastboot rom.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
TR ve Endonezya romuna yakın zamanda geldi. Ancak bu romlar birbirinden ayrı bir şekilde oluşturuldukları için Global'e ne zaman geleceğini bilemeyiz. Bunun tarihini Xiaomi bile veremez. Gelirse alt forumda konusunu paylaşırız zaten hocam. Buradan takip edebilirsiniz:

Rever

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TR ve Endonezya romuna yakın zamanda geldi. Ancak bu romlar birbirinden ayrı bir şekilde oluşturuldukları için Global'e ne zaman geleceğini bilemeyiz. Bunun tarihini Xiaomi bile veremez. Gelirse alt forumda konusunu paylaşırız zaten hocam. Buradan takip edebilirsiniz:
Teşekkür ederim. Takipteyim.

Atacan28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atalay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
29
Bu nasıl iştir anlamak güç. Redmi note 9 pro nun diğer tüm romlarına 12.5 geldi, gelmeyen bir rusya birde global kaldı. Global i neden bu kadar itelediler bu sefer garip. Diğer cihazların global sürümler miui 12.5.3.0 ı bile aldı. Ayıp ya.

gomek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
özgün
Cihazım
galaxy s6
Konular
2
dayanamadım bootloader kilidini açıp tr romunu kurdum ve kilitledim takrar. orjinal tr gibi oldu tavsiye ederim.

Bisruni

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Note 9 pro
Konular
1
dayanamadım bootloader kilidini açıp tr romunu kurdum ve kilitledim takrar. orjinal tr gibi oldu tavsiye ederim.
Hocam iyi forumlar. Yanlış anlamadıysam orjinal global rom vardı Bl açıp tr rom kurdunuz ve Bl geri kitlediniz doğru mu? Şu yüzden soruyorum orjinal romundan başka bir romu kurup Bl kitlenirse brick olur cihaz diye bir şey duymuştum?

gomek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
özgün
Cihazım
galaxy s6
Konular
2
Hocam iyi forumlar. Yanlış anlamadıysam orjinal global rom vardı Bl açıp tr rom kurdunuz ve Bl geri kitlediniz doğru mu? Şu yüzden soruyorum orjinal romundan başka bir romu kurup Bl kitlenirse brick olur cihaz diye bir şey duymuştum?
Evet hocam orjinal global rom vardı birkaç yorum gördüm kilitleyince brick olmadığına dair. denedim ben de sorunsuz halloldu. şimdi bl kilitli orjinal türkiye romu gibi kullanıyorum.

Üst Alt