Teşekkür ederim. Takipteyim.TR ve Endonezya romuna yakın zamanda geldi. Ancak bu romlar birbirinden ayrı bir şekilde oluşturuldukları için Global'e ne zaman geleceğini bilemeyiz. Bunun tarihini Xiaomi bile veremez. Gelirse alt forumda konusunu paylaşırız zaten hocam. Buradan takip edebilirsiniz:
Redmi Note 9 Pro
forum.miuiturkiye.net
Bu nasıl iştir anlamak güç. Redmi note 9 pro nun diğer tüm romlarına 12.5 geldi, gelmeyen bir rusya birde global kaldı. Global i neden bu kadar itelediler bu sefer garip. Diğer cihazların global sürümler miui 12.5.3.0 ı bile aldı. Ayıp ya.TR ve Endonezya romuna yakın zamanda geldi. Ancak bu romlar birbirinden ayrı bir şekilde oluşturuldukları için Global'e ne zaman geleceğini bilemeyiz. Bunun tarihini Xiaomi bile veremez. Gelirse alt forumda konusunu paylaşırız zaten hocam. Buradan takip edebilirsiniz:
Redmi Note 9 Pro
forum.miuiturkiye.net
Hocam iyi forumlar. Yanlış anlamadıysam orjinal global rom vardı Bl açıp tr rom kurdunuz ve Bl geri kitlediniz doğru mu? Şu yüzden soruyorum orjinal romundan başka bir romu kurup Bl kitlenirse brick olur cihaz diye bir şey duymuştum?dayanamadım bootloader kilidini açıp tr romunu kurdum ve kilitledim takrar. orjinal tr gibi oldu tavsiye ederim.
Evet hocam orjinal global rom vardı birkaç yorum gördüm kilitleyince brick olmadığına dair. denedim ben de sorunsuz halloldu. şimdi bl kilitli orjinal türkiye romu gibi kullanıyorum.Hocam iyi forumlar. Yanlış anlamadıysam orjinal global rom vardı Bl açıp tr rom kurdunuz ve Bl geri kitlediniz doğru mu? Şu yüzden soruyorum orjinal romundan başka bir romu kurup Bl kitlenirse brick olur cihaz diye bir şey duymuştum?