- Adım
- Sait
- Cihazım
- Xiaomi note 9 p
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 5
Merhabalar. Salı günü yaklaşık 3 aylık cihazımı kargo ile Evofone ye yollamayı düşünüyorum. Cihazımın belli başlı sıkıntıları var ;
1-Ghost screen oluştu.
2 Cihaz ana ekranda dahi sürekli kasıyor. 2 güne bir yeniden başlatıyorum kendine geliyor fakat 1 gün sonra tekrar aşırı kasmaya başlıyor.
3-Ekran döndürme 15 20 dakika kullandıktan sonra takılı kalıyor.
4-WhatsApp arka kamera flaş ile fotoğraf çekince ekran bembeyaz hale geliyor.
5- Google play de bazı uygulamalar inmiyor hata veriyor.
Özellikle kasma konusu telefonu kullanılamaz hale getirmeye başladı. Cihazın ayıplı olduğunu düşünüyorum ve değişim deneyeceğim. Bildiğim kadarıyla 6 ay içerisinde çıkan ayıplardan satıcı sorumlu ve benim iade isteme hakkım var. 14 gün sürecinin sadece hikaye olduğunu düşünüyorum.
Bu süreçte bana tavsiyeleriniz var mı değişim için şansımı denerken şikayet formuna şunu da ekle diyeceğiniz şeyler varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada cihazı hepsiburada üzerinden bittibitiyor adlı satıcıdan aldım. Cihaz global sürüm olarak geldi.
1-Ghost screen oluştu.
2 Cihaz ana ekranda dahi sürekli kasıyor. 2 güne bir yeniden başlatıyorum kendine geliyor fakat 1 gün sonra tekrar aşırı kasmaya başlıyor.
3-Ekran döndürme 15 20 dakika kullandıktan sonra takılı kalıyor.
4-WhatsApp arka kamera flaş ile fotoğraf çekince ekran bembeyaz hale geliyor.
5- Google play de bazı uygulamalar inmiyor hata veriyor.
Özellikle kasma konusu telefonu kullanılamaz hale getirmeye başladı. Cihazın ayıplı olduğunu düşünüyorum ve değişim deneyeceğim. Bildiğim kadarıyla 6 ay içerisinde çıkan ayıplardan satıcı sorumlu ve benim iade isteme hakkım var. 14 gün sürecinin sadece hikaye olduğunu düşünüyorum.
Bu süreçte bana tavsiyeleriniz var mı değişim için şansımı denerken şikayet formuna şunu da ekle diyeceğiniz şeyler varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada cihazı hepsiburada üzerinden bittibitiyor adlı satıcıdan aldım. Cihaz global sürüm olarak geldi.