Yardım Note 9 pro açılmıyor MIUI yazısında kaldı.

serhanncan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhan
Cihazım
Redmi Note 9pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar geçen gün telefonumu kapatıp açtığımda aynı sorun ile karşılaştım fastboota girip tekrar telefonu kapatıp açtığımda düzelmişti bugün yine telefonu kapatıp açmam gerekti, yeniden MIUI yazısında takılı kaldı wipe data yapmama rağmen hiç bir şekilde açılmıyor yardımcı olur musunuz hiç rom falan yüklemedim bilmem de zaten

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Türkiye cihazı ise garantiye gönderin. Yurtdışı cihaz ise arka kapak açılıp Kameraları boşa alıp açmayı deneyin. açılırsa eğer kamera değişmesi gerekli.. Bu modelde kroniktir. genelde sol alt kameradan oluyor..

Oyla:

serhanncan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhan
Cihazım
Redmi Note 9pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkiye cihazı ise garantiye gönderin. Yurtdışı cihaz ise arka kapak açılıp Kameraları boşa alıp açmayı deneyin. açılırsa eğer kamera değişmesi gerekli.. Bu modelde kroniktir. genelde sol alt kameradan oluyor..
hocam türkiye cihazı biraz araştırma yaptım fastboot da orjinal rom atarak çözenler olmuş denemelimiyim sizce?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hocam türkiye cihazı biraz araştırma yaptım fastboot da orjinal rom atarak çözenler olmuş denemelimiyim sizce?
O zaman garantiye gönderin. zaten bootloader kilidi kapalı yazılım atamazsınız. Atsanızda işe yaramaz.. Yani düz mantık bir cihazın içindeki yazılım durup dururken bozulmaz. her zaman donanımsal arızayı işaret eder bu durum..

Oyla:
Üst Alt