Yardım Note 9 Pro Açılma ekranında geri kapanıyor

selaminaleykum123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Xiaomi Note 9 Pro telefonum kapandı açılmıyor. Açılma ekranına kadar geliyor ama logo falan hiçbir şey çıkmıyor geri kapanıyor eskiden boot menusune falan girebiliyordum logo falanda çıkıyordu ama artık hiçbir şey olmuyor sadece siyah görüntü geliyor geri kapanıyor. Bunu nasıl cozebilirim yardım eder misiniz. Güç tuşu + ses açma tuşu falan ile açılmıyor denedim onları

Berkowich

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
1
Herhangi bir islem yaparken mi oldu yoksa dhrup dururken mi? Orjinal note 9 mu yoksa yurtdisi ithalatçı garantili cihaz mi? Yurtdisi cihazıysa brick olmustur, arka kapağı açıp batarya konnektoruju çıkarıp bi iki saat bekleyip takip tekrar ses+power tuşuyla boot menüsüne girmeyi denermisin?

Oyla:

selaminaleykum123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir islem yaparken mi oldu yoksa dhrup dururken mi? Orjinal note 9 mu yoksa yurtdisi ithalatçı garantili cihaz mi? Yurtdisi cihazıysa brick olmustur, arka kapağı açıp batarya konnektoruju çıkarıp bi iki saat bekleyip takip tekrar ses+power tuşuyla boot menüsüne girmeyi denermisin?
Hocam bu olayın ustunden yaklaşık 2-3 ay geçti yanlış hatirlamiyorsam ya şarjda oyun oynarken oldu ya da normal şekilde oyun oynarken oldu telefon orijinal note 9 pro

Oyla:

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 9 +
Meslek
Öğrenci
Konular
144
Xiaomi Note 9 Pro telefonum kapandı açılmıyor. Açılma ekranına kadar geliyor ama logo falan hiçbir şey çıkmıyor geri kapanıyor eskiden boot menusune falan girebiliyordum logo falanda çıkıyordu ama artık hiçbir şey olmuyor sadece siyah görüntü geliyor geri kapanıyor. Bunu nasıl cozebilirim yardım eder misiniz. Güç tuşu + ses açma tuşu falan ile açılmıyor denedim onları
H.kadioglu

Oyla:
Üst Alt