Soru Note 9 cihaz arkasından gelen çıt sesi

majoboy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
2
Arkadaşlar merhabalar. Cihazımı yeni aldım ve çok memnunum. Sadece arada bir arka kısmından, yani parmak izi ve daha alt kısmına dokununca hafif çıt çıt diye bir ses geliyor.sanki arkası boş da arka kapağı kasaya değiyor gibi. Her zaman olmuyor.bazen. bu arada herşey normal ve tıkır tıkır tıkır çalışıyor. Sadece bu ses ne olabilir kafam takıldı sormak istedim.

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Pil ile arka kapak arasında milimlik bir boşluk olabilir o da siz o bölgeye dokunduğunuzda cıt sesi çıkarıyordur. Kenarlarda açıklık yoksa sorun olacağını sanmam.

Oyla:

majoboy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pil ile arka kapak arasında milimlik bir boşluk olabilir o da siz o bölgeye dokunduğunuzda cıt sesi çıkarıyordur. Kenarlarda açıklık yoksa sorun olacağını sanmam.
Yo herhangi bir açıklık vs yok. Zaten sürekli olan birşey de değil.arada oluyo sonra geçiyo

Oyla:

majoboy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bugün konuyu servise anlattım, o çıtırtının herhangi bir probleme yol açmayacağını belirttiler. Ha ses rahatsız ediyor iste servise bırakın ama saçma olur bu dediler. Bence de yeni cihazın birşeyi yokken açılması saçma olurdu zaten. Bu şekilde çözüldü olay

Oyla:

Grumful63

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note9
Konular
0
Arkadaşlar merhabalar. Cihazımı yeni aldım ve çok memnunum. Sadece arada bir arka kısmından, yani parmak izi ve daha alt kısmına dokununca hafif çıt çıt diye bir ses geliyor.sanki arkası boş da arka kapağı kasaya değiyor gibi. Her zaman olmuyor.bazen. bu arada herşey normal ve tıkır tıkır tıkır çalışıyor. Sadece bu ses ne olabilir kafam takıldı sormak istedim.
Bendede aynı şekilde bugün başladı üstelik aynı cihaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendede aynı şekilde bugün başladı üstelik aynı cihaz
Çakmakla hafif çakmakla ısıttım ve biraz parmağımla basılı tuttum oldu

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt