Yardım Note 9 arka plan

volkanozde

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan Özdem
Cihazım
Not 9
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 13
Telefon Modeli
Resmi note 9
Bootloader Kilidi
Kapalı
Note 9 telefonum arka plana attığım uygulamalara geri dönmek isteyince istisnasız her uygulama yi yeniden başlatıyor 3 tane MIUI güncellemesi aldım düzelmedi.
İki kez yetkili servise gitti sorun yok herşey normal deyip geri döndüler.
Ram 3 64 GB model
Hiç uygulama açmadan ram kontrol ediyorum maksimum 1.2 GB görünüyor. Sanal ram de açık 1gb etkisi olmuyor maalesef.
İnternette birçok yol buldum denedim olmadi

üufarkı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
redmi 6
Konular
5
Redmi note 9 4+2/128 gb telefon var. Aynı sorundan müzdaribim tam olarak arkadaşın anlattığı gibi. 2 uygulama arası gezemiyorum. Uygulamalar sıfırdan başlıyor. +2 ilave ram kullanımını kapattım. Değişen birşey olmadı, çaresi nedir yardımcı olur musunuz?
Emektar redmi 6 var onda bile 3 gb ramıyla böyle bir sorun yok.

Oyla:

merlin88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
Redmi note 9 4+2/128 gb telefon var. Aynı sorundan müzdaribim tam olarak arkadaşın anlattığı gibi. 2 uygulama arası gezemiyorum. Uygulamalar sıfırdan başlıyor. +2 ilave ram kullanımını kapattım. Değişen birşey olmadı, çaresi nedir yardımcı olur musunuz?
Emektar redmi 6 var onda bile 3 gb ramıyla böyle bir sorun yok.
Aynen bendede öyle cihaz: Redmi Note 8
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunu çözen var mı?

Oyla:

üufarkı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
redmi 6
Konular
5
Link atmak serbest mi?

Şurada yapılanla çözdüm gibi oldum. Tam anlayamadım. Tam anlayamamamın sebebi başka sebeplerden dolayı telefonu defalarca sıfırladım. Son sıfırlamamda güvenlik ve temizleyici uygulamalarına hiç giriş yapmadım. Şuan sıkıntısız kullanıyorum.

Oyla:

merlin88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
Link atmak serbest mi?

Şurada yapılanla çözdüm gibi oldum. Tam anlayamadım. Tam anlayamamamın sebebi başka sebeplerden dolayı telefonu defalarca sıfırladım. Son sıfırlamamda güvenlik ve temizleyici uygulamalarına hiç giriş yapmadım. Şuan sıkıntısız kullanıyorum.
Teşekkürler hocam gayet mantıklı geldi telefonu sıfırlayacağım vakit bunu mutlaka denerim.

Oyla:

üufarkı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
redmi 6
Konular
5
Hocam ben linkte olanları telefonu sıfırlamadan yaptım, fayda gördüm(öyle anladım).

Telefonu sıfırladıktan sonra ne kadar bildirim gelsede güvenlik veya temizleyici uygulamalarına hiç girmemeyi tercih ettim.

Oyla:

merlin88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
Hocam ben linkte olanları telefonu sıfırlamadan yaptım, fayda gördüm(öyle anladım).

Telefonu sıfırladıktan sonra ne kadar bildirim gelsede güvenlik veya temizleyici uygulamalarına hiç girmemeyi tercih ettim.
Hocam bende bu çözümlerin hepsini denedim fakat yararı olmadı hatta yabancı kaynaklara da baktım okudum neredeyse aynı şeyler yazıyordu. Açıkçası böyle kalacak gibi. Özellikle oyun oynarken çok sıkıntı yaşıyorum oyunu arkaya alınca ya da yanlışlıkla arkaya aldığımda yeniden başlıyor. Kanser bir durum kafayı yedim şu saçma şeyden.

Oyla:
Üst Alt