Soru Note 8 Telefonum ile İlgili Bir soru?

melonia38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Merhaba hayırlı akşamlar. Ben dün itibariyle telefonuma farklı bir rom yükledim. Merak ettiğim şey şu. Diyelim ki haziran ayı geldi ve Android 10 ile birlikte Miui12 güncellemesi geldi. Benim telefonum sistem güncellemesiyle o güncellemeyi alabilecek mi? Yoksa internetten falan stabil çıkınca indirip tekrar rom olarak mı yüklemem gerekiyor? Ne yapmam gerekli bunun için merak ettim.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Merhaba hayırlı akşamlar. Ben dün itibariyle telefonuma farklı bir rom yükledim. Merak ettiğim şey şu. Diyelim ki haziran ayı geldi ve Android 10 ile birlikte Miui12 güncellemesi geldi. Benim telefonum sistem güncellemesiyle o güncellemeyi alabilecek mi? Yoksa internetten falan stabil çıkınca indirip tekrar rom olarak mı yüklemem gerekiyor? Ne yapmam gerekli bunun için merak ettim.
Custom romsa tabi ki tekrardan stok romu yüklemeniz lazım. Stok romlardan birine geçtiyseniz o stok roma gelmesini beklersiniz, ota olarak gelir.

Oyla:

melonia38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Custom romsa tabi ki tekrardan stok romu yüklemeniz lazım. Stok romlardan birine geçtiyseniz o stok roma gelmesini beklersiniz, ota olarak gelir.
Şuanki yüklediğim rom eu beta mı ney o işte. Stok roma nerden ulaşabilirim?

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Şuanki yüklediğim rom eu beta mı ney o işte. Stok roma nerden ulaşabilirim?
EU roma güncelleme Globalden daha çabuk gelir. angel~~ Ota olarak (direkt telefona) gelir, TWRP üzerinden kurarsınız.

Standart kullanıcı iseniz beta kullanmanızı tavsiye etmem. Ha, kullananlar hep beta sürümü kullanıyor ama sorun çıkartma ihtimali biraz fazla stabile göre. Beta'nın, stabil versiyondan avantajı da MIUI 12 sürümü ilk betaya gelir.

Bu arada MIUI 12, Haziran sonunda Çin'de yayınlanır, sonrasında birkaç haftaya EU betaya gelir, ta yıl sonuna doğru global stabil sürümüne gelir. Hemen kullanmak istiyorsanız EU Beta'da kalın.

Oyla:

melonia38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
EU roma güncelleme Globalden daha çabuk gelir. angel~~ Ota olarak (direkt telefona) gelir, TWRP üzerinden kurarsınız.

Standart kullanıcı iseniz beta kullanmanızı tavsiye etmem. Ha, kullananlar hep beta sürümü kullanıyor ama sorun çıkartma ihtimali biraz fazla stabile göre. Beta'nın, stabil versiyondan avantajı da MIUI 12 sürümü ilk betaya gelir.

Bu arada MIUI 12, Haziran sonunda Çin'de yayınlanır, sonrasında birkaç haftaya EU betaya gelir, ta yıl sonuna doğru global stabil sürümüne gelir. Hemen kullanmak istiyorsanız EU Beta'da kalın.
Teşekkür ederim. Sağolun..

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Haziran ayında beta gelicek hocam Note 8 Global Olarak Ağustos ekim gibi çıkıcak Eğer Bl kilidiniz açıksa Haziranda çıkıcak olan Miui 12 Betayı yükleyebilirsiniz yada bu konudaki port romu yükleyip deneyebilirsiniz de karar sizin isterseniz bekleyin isterseniz hemen yükleyin

Oyla:
Üst Alt