Yardım Note 8 prokablo takılı dururken saniye başı şarj olup şarjdan çıkıyor

Farya Of The East

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fazıl
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V12.5.1.0.RGGMIXM (sondaki harflerden tam emin değilim xiaomi firmware updater'dan baktım
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar redmi note 8 pro kullanıyorum. Telefona 12.5.1 güncellemesini yapmıştım 1 ay kadar önce, şarj olması oldukça yavaşlamış ve tüketimi artmıştı. Bende güncellemelerin bu modele ulaşana kadar çok geç olcağını anlayınca dongrade yapmaya karar verdim ve telefonu %30 üzeri şarja ulaşması için beklemeye başladım. Arada telefonu kullandım ve %10'da şarja taktım ancak telefon sabit takılı kabloda sürekli şarja takılma ve şarjdan çıkma durumunu döngü olarak tekrarladı. Bu durumu yaşamadığım bir adaptöre şarja koyarak dışarı çıktım. Yaklaşık 3 saat kadar sonra geldiğimde telefon bu döngüyü tekrarlamıyordu ancak şarjı %1'e düşmüştü. Sorun adaptörde olsa gerek diyerek orjinal adaptöre taktım ve bu döngü yine ortaya çıkmadı ancak 40 dakika sonra telefonu kontrol ettiğimde telefon kapanmıştı. Sizlere sorum: ben bu telefonu nasıl %30 şarja ulaştırıp bu lanet olası güncellemeden kurtulabilirim? Gerçekten çok saçma geliyor insana umursanmadan sürülmüş bir güncellemenin para vererek ceremesini çekiyoruz. Madem bu kadar saçma sapan, hatalar içerisinde yüzen bir güncellemeyi piyasaya sürdünüz neden bunun düzgün bir geri dönüş yolu yok. Neden illaki ben bilgilerimi kaybetmek zorundayım?
Not: telefonu orjinal mi powerbank'ine taktığımda enerji çekilirken ışıkları devamlı yanmaya programlı olan powerbank sürekli yanıp sönüyor, telefon kapalıyken telefonu şarja taktığınızda çıkan sembol (boş batarya içerisinde şimşek sombolü) ile karşıma çıkıyor ancak şimşek sembolü gidip geliyor. Yani telefonun şardan çıkıp geri girme döngüsü hala devam ediyor.

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Powerbank veya priz degil de, bilgisayar usb girisine takip dener misiniz? Telefon sarjda iken mumkunse kullanmayin.

Oyla:

Farya Of The East

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fazıl
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Powerbank veya priz degil de, bilgisayar usb girisine takip dener misiniz? Telefon sarjda iken mumkunse kullanmayin.
Malesef ki aynı tepkiyi veriyor hatta şuanda şarjı tamamen bittiği için yaklaşık 10 saniye kadar bildirim led'i yanıyor (şarj olduğu zamanda yanar) ardından oda kesiliyor. Adaptörde de aynı tepkiyi veriyor.

Oyla:
Üst Alt