Yardım Note 8 Pro youtube'de altyazı türkçeye çevirme yok

ghostweb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
1
note 8 pro kullanıyorum ama youtubede otomatik çeviri kısmında yaklaşık 14 dil var ama türkçe yok. aynı videoyu bilgisayardan baktığımda bütün diller var. bunun sebebi ne olabilir. youtube pro vanced newpipe gibi bir çok programı denedim hepsinde durum aynı. miui 12.5.7.0 kullanıyorum.

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
note 8 pro kullanıyorum ama youtubede otomatik çeviri kısmında yaklaşık 14 dil var ama türkçe yok. aynı videoyu bilgisayardan baktığımda bütün diller var. bunun sebebi ne olabilir. youtube pro vanced newpipe gibi bir çok programı denedim hepsinde durum aynı. miui 12.5.7.0 kullanıyorum.
Örnek bir video linki atarmısın bakalım.

Oyla:

ghostweb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mesela bu video:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
sadece bu dillere cevirebiliyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
mesela bu video:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
sadece bu dillere cevirebiliyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Anladığım kadarıyla bu olay YouTube la alakalı. Cihazınız ile ilgili değil. YouTube uygulama üzerinde bazı videolarda otomatik çeviri özelliğini kullandırmıyor. Gönderdiğiniz videoyu başka başka tarayıcılarda açtım. Mobilde Chrome tarayıcısı üzerinde masaüstü modu açınca Türkçe çeviri oldu. Onun haricinde yapmadı.

Oyla:

ghostweb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla bu olay YouTube la alakalı. Cihazınız ile ilgili değil. YouTube uygulama üzerinde bazı videolarda otomatik çeviri özelliğini kullandırmıyor. Gönderdiğiniz videoyu başka başka tarayıcılarda açtım. Mobilde Chrome tarayıcısı üzerinde masaüstü modu açınca Türkçe çeviri oldu. Onun haricinde yapmadı.
sadece kendileri türkçe altyazı eklediyse seçilebiliyor onun dışında hiç bir videoyu türkçeye çeviremiyorum. mi5 kullanıyordum öcneden böyle bir sorun yoktu diye hatırlıyorum yarın bir test edeyim.

Oyla:
Üst Alt