Yardım Note 8 pro Wifi Sıkıntısı

VVadam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note5 Pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.1
Telefon Modeli
Redmi Note8Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar , başına gelen var mı bilmiyorum. Hiç böyle bir huyu yoktu telefonun yeni yeni başladı. Özellikle banka , e devlet gibi uygulamalar başta olmak üzere çoğu uygulamaya wifi ile girmiyor ag hatası veriyor. Mobil veri açınca giriyor.

Sürekli olarak wifiyi kapatmam mobil veriyi açmam gerekiyor nette gezinirken. Bunu ara ara yapmaya başladı sebebi hakkında bilgisi olan var mı ? Bir de bu wifide internet erişimi yok diyor bazen sonrasında geri geliyor.

Öncelikle evdeki hiçbir cihazda benzer sorun yok. O yüzden wifi ile alakalı olmadığından eminim.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Modem ayarlarından cihazı kaldırıp tekrar deneyebilir misiniz ? Her başıma geldiğinde bu işlemle sorunu bitirebiliyorum. Alternatif olarak veri kullanımları kısmı bu şekilde mi ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-08-30-13-29-12-140_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-08-30-13-29-12-140_com.miui.securitycenter.jpg
    221,6 KB · Görüntüleme: 10
Oyla:

VVadam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note5 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modem ayarlarından cihazı kaldırıp tekrar deneyebilir misiniz ? Her başıma geldiğinde bu işlemle sorunu bitirebiliyorum. Alternatif olarak veri kullanımları kısmı bu şekilde mi ?
Bu şekilde değildi . İkisinde de tik işaretli değil imiş. İsaretleyeyim mi ? Diğer söylediğinizi de uygulayacağım modem ayarlarından. İlginiz ve bilginiz için çok teşekkür ederim

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Bu şekilde değildi . İkisinde de tik işaretli değil imiş. İsaretleyeyim mi ? Diğer söylediğinizi de uygulayacağım modem ayarlarından. İlginiz ve bilginiz için çok teşekkür ederim
İşaretleyip deneyin bir de. Bütün banka uygulamalarımda işaretliler.

Oyla:
Üst Alt