Note 8 pro TWRP Magisk ROOT [MIUI Global V11.0.6]

sadecebiri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
elife e7
Konular
14
Başlıkta belirttiğim gibi... video dikkatlice izleyin sorunsuz bir şekilde, twrp + root kurulumunu yapacaksınız..
Dün v11.0.6 güncellemesini yaptım. bugün aşağıdaki video'yu izleyip sıkıntısız bi şekilde kurulumu yaptım... en azından kendim denedim sorunsuz bi şekilde kurulumu yaptım. paylaşmak istedim...

video link:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Gerekli dosyalar:

By_Aksos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Note 8 pro 128 gb Global versiyon kullanıyorum. Aynı işlemleri yaptım twrp de takılı kaldı cihazım.

pektekka779

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tekkan
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
2
BU YÖNTEM ÇALIŞMIYOR ..

sadecebiri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
elife e7
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 8 pro 128 gb Global versiyon kullanıyorum. Aynı işlemleri yaptım twrp de takılı kaldı cihazım.
64 gb benim cihazım tek seferde root attım... twrp de takılı kaldı derken. zaten maksat twrp kurmak değilmiydi.. kurmuşsunuz. yeniden giriş yapmayı denemişmiydiniz...

BU YÖNTEM ÇALIŞMIYOR ..
acaba eksik bişeylermi yaptınız... yada ilk unlock mu yapmanız gerekiyor... yöntem çalışmıyor derken gayet başarılı sorunsuz çalışıyor. en azından ben tek seferde kurulumu yaptım. hatta ogün bugün baya zaman olmuş yeni dönüş yaptım foruma :) rootlu cihaz kullanmak bi başka :)

samess

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muzaffer
Cihazım
Note3
Konular
0
Bu Pazar öğleden sonra yesillendirecegim burayı şu süre bi bitsin :) birebir aynı telefonumuz umarım bende sorunsuz yapabilirim :)

muazusame

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mucahid
Cihazım
mi not8
Meslek
telefon yazılım
Konular
0
64 gb benim cihazım tek seferde root attım... twrp de takılı kaldı derken. zaten maksat twrp kurmak değilmiydi.. kurmuşsunuz. yeniden giriş yapmayı denemişmiydiniz...

acaba eksik bişeylermi yaptınız... yada ilk unlock mu yapmanız gerekiyor... yöntem çalışmıyor derken gayet başarılı sorunsuz çalışıyor. en azından ben tek seferde kurulumu yaptım. hatta ogün bugün baya zaman olmuş yeni dönüş yaptım foruma :) rootlu cihaz kullanmak bi başka :)
unlock olmadan nasıl twrp root yapacak olmazki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide gerçekten sıkıntı 2 tane çökerttim olmadı

samess

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muzaffer
Cihazım
Note3
Konular
0
Ben aynı videodaki gibi yaptım sıfır sorun ile gerçekleştirdim. Elinize sağlık teşekkürler

Mesutcagg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Başlıkta belirttiğim gibi... video dikkatlice izleyin sorunsuz bir şekilde, twrp + root kurulumunu yapacaksınız..
Dün v11.0.6 güncellemesini yaptım. bugün aşağıdaki video'yu izleyip sıkıntısız bi şekilde kurulumu yaptım... en azından kendim denedim sorunsuz bi şekilde kurulumu yaptım. paylaşmak istedim...

video link:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Gerekli dosyalar:
Sürüm numarınızı paylaşırmısınz

Üst Alt