Yardım Note 8 Pro Sürekli Kapanması

sabrican1903

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.3
Telefon Modeli
Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefon kendi kendine günde 15 20 kere kapanıyor ve açılıyor, açıldığında ise görüntüdeki main menü ile karşılaşıyorum. Günde 1 kere olurken 2 hafta gibi sürede artan sayılarla 15 20 kez olmaya başladı çok can sıkıcı bi durum. Umarım bu mesajı tekrar bi boşluğa yazmıyorumdur.

Ekli dosyalar

• screenshot_0_1585600495037.jpg
    screenshot_0_1585600495037.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 7

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Telefon kendi kendine günde 15 20 kere kapanıyor ve açılıyor, açıldığında ise görüntüdeki main menü ile karşılaşıyorum. Günde 1 kere olurken 2 hafta gibi sürede artan sayılarla 15 20 kez olmaya başladı çok can sıkıcı bi durum. Umarım bu mesajı tekrar bi boşluğa yazmıyorumdur.

Bu sözünüzden dolayı cevap yazmıyorum...

İlk konu,ilk mesaj ve bu yazı hoş olmamış...

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Kimse size burda yardım etmek zorunda değil ki. Forumlar gönüllülük esasına dayanan platformlardır. Burda siz konu açınca nasıl para ödemiyorsanız cevaplayanlar da para kazanmıyor.
Ayrıca konuyu yanlış bölüme açmışsınız sorununuzu cihazınızın bölümüne açmalısınız.
Bakın "Tekrar bir boşluğa" yazmamışsınız ki bu cevabı yazıyorum size.

Oyla:

sabrican1903

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sözünüzden dolayı cevap yazmıyorum...

İlk konu,ilk mesaj ve bu yazı hoş olmamış...
Adamlara geribildirim atıyorum tık yok gına geldi. Günde 30 kere telefon mu kapanır. Böyle hataya kusura bakmada sakince tepki gösteremiyorum o andada siteye girdim ne yapabilirim.

Oyla:

Ayyıldız

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mİ 8 LTE
Konular
18
Adamlara geribildirim atıyorum tık yok gına geldi. Günde 30 kere telefon mu kapanır. Böyle hataya kusura bakmada sakince tepki gösteremiyorum o andada siteye girdim ne yapabilirim.
hocam tuşlarda bir sikinti varmi kilif vs den de olabilir. Cihaz garantili mi?

Oyla:

sabrican1903

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimse size burda yardım etmek zorunda değil ki. Forumlar gönüllülük esasına dayanan platformlardır. Burda siz konu açınca nasıl para ödemiyorsanız cevaplayanlar da para kazanmıyor.
Ayrıca konuyu yanlış bölüme açmışsınız sorununuzu cihazınızın bölümüne açmalısınız.
Bakın "Tekrar bir boşluğa" yazmamışsınız ki bu cevabı yazıyorum size.
Diğer arkadaşada dediğim gibi gına geldi sorundan dolayı ardından siteye girdim. Bu kadar neden kastınız onuda anlamış değilim. Günde 5 öğünde bu harika siteye girmiyorum o yüzden nereye ne yazacağımı anlayamadım başta. Teşekkürler.

Oyla:

Ayyıldız

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mİ 8 LTE
Konular
18
Tuşlarda anladığım kadarıyla sıkıntı yok kılıftan kaynaklı olabileceğini düşünüp kılıfsızda kullandım bi süre ama sorun devam etti. Cihat garantili evet.
hemen garantiye yollayin yazilimsal bisi olamaz zaten sanirim bootloader kilidi kapalı geriye tek secenek kaliyor ya tuslar zaman zaman nemden sividan etkilenerek icerden tuş değmeden basılı kalıyor yada cihazinizin entegre arızası var emmc de falan sikinti olabilir yani depoloma entegresinde bu yuzden cihazi zaman kaybetmeden garantiye verin.

Oyla:

sabrican1903

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Tuşlarda sıkıntı yok. Kılıfsızda kullandım sorun devam ediyor. Garantisi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hemen garantiye yollayin yazilimsal bisi olamaz zaten sanirim bootloader kilidi kapalı geriye tek secenek kaliyor ya tuslar zaman zaman nemden sividan etkilenerek icerden tuş değmeden basılı kalıyor yada cihazinizin entegre arızası var emmc de falan sikinti olabilir yani depoloma entegresinde bu yuzden cihazi zaman kaybetmeden garantiye verin.
Teşekkür ederim ilgin için sağol.

Oyla:
Üst Alt