Rom Note 8 pro rom sonrası IMEI silindi

Yahyacmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yahya Cimen
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar twrpden aldığım yedek dosyasını yanlışlıkla sildim ve sorun şu telefona rom attıktan sonra sim 1 deki IMEI gitti ve sim 1 e IMEI atılmıyor telefonun kutusu faturası yok giden IMEI adresini bilmiyorum telefonun orjinal IMEI adresini bulabilirmiyim veya sim 1 e imei atabilirmiyim yardımcı olursanız çok sevinirim

Saygılar .

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
hocam bilgim dahilinde tek imei le devam edeceksiniz yapacak birşey yok

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar twrpden aldığım yedek dosyasını yanlışlıkla sildim ve sorun şu telefona rom attıktan sonra sim 1 deki IMEI gitti ve sim 1 e IMEI atılmıyor telefonun kutusu faturası yok giden IMEI adresini bilmiyorum telefonun orjinal IMEI adresini bulabilirmiyim veya sim 1 e imei atabilirmiyim yardımcı olursanız çok sevinirim

Saygılar .
tek imei le devam edeceksiniz yapacak birşey yok
Aynen öyle

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44

Saygılar .
Stock yedeği yoksa imkansız dediğiniz cihaz tr garantili mi MTK cihazda nasıl düşer IMEI üstelik sim 1 düşüp sim2 kalması çok abest

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
yedek dosyasını yanlışlıkla sildim
Sildiyiniz dosyayı geri getirmenizi deneyin. Bunun için bir kaç programlar var. Hem Android için hem de bilgisayar için. Yedekler hafıza kartında idiyse bilgisayar ile geri getirmek şansı daha büyük.

Eycpa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüpcan
Cihazım
Not 8 pro
Konular
25
Stock yedeği yoksa imkansız dediğiniz cihaz tr garantili mi MTK cihazda nasıl düşer IMEI üstelik sim 1 düşüp sim2 kalması çok abest
ustam size bir sorum olcah rn 8 pro cihazım var mıuı 12.0.8 güncellersem android sürümüde değişcek ya imei gidermi bu arada atan adam bl kilidi kapalı iken attı imeiyi dft pro kullandı sanırsam gidermi ki imei

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
ustam size bir sorum olcah rn 8 pro cihazım var mıuı 12.0.8 güncellersem android sürümüde değişcek ya imei gidermi bu arada atan adam bl kilidi kapalı iken attı imeiyi dft pro kullandı sanırsam gidermi ki imei
IMEI gitmez giderse yardımcı olurum hocam boot kilidi açmak artık basit note 8 pro cihazda sıkıntı etmeyin

Eycpa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüpcan
Cihazım
Not 8 pro
Konular
25
IMEI gitmez giderse yardımcı olurum hocam boot kilidi açmak artık basit note 8 pro cihazda sıkıntı etmeyin
Boot kilidi dert değil dediğiniz gibi açılır yeterki güncellemede gitmesin teşekkür ederim deniycem umarım imei gitmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde hocam ımeı atan adam güncelleme pek tavsiye etmiyoruz tarzı birşey demişti uçabilir demişti ama bilemedim şimdi

Yahyacmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yahya Cimen
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
hocam bilgim dahilinde tek imei le devam edeceksiniz yapacak birşey yok
Yazılım güncelleme yapmiyo ama IMEI 1 boş olduğundan nv data is corrupted diyo

Kb geç cevap verdim hastalıktan dolayı yurtdışı cihaz ve bende anlamadım efs yedeği almadigim için böyle oldu galiba nasıl duzeltebilirim tek sorun yazılım guncelleyemiyorum bozuk romda kaldım

Sildiyiniz dosyayı geri getirmenizi deneyin. Bunun için bir kaç programlar var. Hem Android için hem de bilgisayar için. Yedekler hafıza kartında idiyse bilgisayar ile geri getirmek şansı daha büyük.
Yedekler datadaydi ve rom sonrası oda gitti 🥺

Ekli dosyalar

• IMG_20220216_022921.jpg
    IMG_20220216_022921.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Üst Alt