Yardım Note 8 pro pil sorunu

Onursafakcelik

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.06.0
Telefon Modeli
Note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonum 2 aylık. Normalde sabah full olan telefon bütün gün oyun ve film izlememe rağmen bitmiyordu. Şimdi ise bekleme modunda bile öğlene kadar anca dayanıyor. Extra olarak tek değişiklik pub g. Bin çılgın miramar güncellemesini kurdum onunla alakalı olabilir mi acaba ?

PowerOne Projects

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
V.H.K.İ
Konular
16
Telefonum 2 aylık. Normalde sabah full olan telefon bütün gün oyun ve film izlememe rağmen bitmiyordu. Şimdi ise bekleme modunda bile öğlene kadar anca dayanıyor. Extra olarak tek değişiklik pub g. Bin çılgın miramar güncellemesini kurdum onunla alakalı olabilir mi acaba ?
pub g ile alakası olmaz yada herhangi bir oyunla pub g çok şarj yer tamam ama xiaomi şarj konusunda çok iyidir muhtemelen ekran parlaklıgınız yüksek ve arka planda uygulamalar sürekli çalışıyor olabilir birde amoled ekran bildirimi kullanıyor musunuz ?

Oyla:

Onursafakcelik

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pub g ile alakası olmaz yada herhangi bir oyunla pub g çok şarj yer tamam ama xiaomi şarj konusunda çok iyidir muhtemelen ekran parlaklıgınız yüksek ve arka planda uygulamalar sürekli çalışıyor olabilir birde amoled ekran bildirimi kullanıyor musunuz ?

Hiç bir ayarı değiştirmedim telefonu aldığım günden beri neyse öyle kullanıyorum. Ama ne olursa olsun bu kadar hızlı şarj bitmesi canımı sıkıyor. Müşteri hizmetlerini aradım hizmet vermiyorlar....

Oyla:

Uygar62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uygar
Cihazım
Redmi note 7
Konular
42
Merhaba hocam benim telde note 7 pubg de miu 10 dayken 6 saat ekran süresi alırdım şimdi ise miu 11 de 4.30 saat diğer miu 12 ile düzelirmi sizce.

Oyla:

creative14441235

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
s3
Konular
9
Hocam bende cihazı yeni aldım 3-4 gün oldu. Tüm gün oyun vs oynayınca ekran süresi 6 saat civarı bitiyor. Sizde durum nasıl?
(Not: India global rom yüklü.)

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Uygar62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uygar
Cihazım
Redmi note 7
Konular
42
Hiç bir ayarı değiştirmedim telefonu aldığım günden beri neyse öyle kullanıyorum. Ama ne olursa olsun bu kadar hızlı şarj bitmesi canımı sıkıyor. Müşteri hizmetlerini aradım hizmet vermiyorlar....
Hocam telefona gelen güncelleme ile alakalı olabilirmi sürim kaç

Oyla:

PowerOne Projects

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
V.H.K.İ
Konular
16
Merhaba hocam benim telde note 7 pubg de miu 10 dayken 6 saat ekran süresi alırdım şimdi ise miu 11 de 4.30 saat diğer miu 12 ile düzelirmi sizce.
Hocam ben cihazımda evolution X 4.3 rom kullanıyorum cihaz redmi 5 plus 4000 mah şarjım çok iyi gidiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben cihazımda evolution X 4.3 rom kullanıyorum cihaz redmi 5 plus 4000 mah şarjım çok iyi gidiyor.
size tavsiyem eger rootlu ise cihaz farklı rom kurup deneyin

Oyla:

Onursafakcelik

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam telefona gelen güncelleme ile alakalı olabilirmi sürim kaç
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende cihazı yeni aldım 3-4 gün oldu. Tüm gün oyun vs oynayınca ekran süresi 6 saat civarı bitiyor. Sizde durum nasıl?
(Not: India global rom yüklü.)

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende şarj süresi çok iyiydi ama 2 gündür telefon bekleme modunda bile şarzı bitiriyor anlamadım

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE