Yardım Note 8 pro Mobil veri açılmıyor

Avni Karakaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Avni
Cihazım
Mi 8
Konular
3
Merhaba arkadaşlar. Kardeşime yurtdışı note 8 pro 64 gb kayıtlı cihaz aldım. Şuan telefondan mobil veriye giremiyoruz. İlk gün sorun yoktu. İkinci gün hat gitti çekmedi yeniden başlatınca düzeldi ama şimdide mobil veri açılmıyor (başka hatları takarak denedim Turkcell Vodafone türk Telekom hepsinde internet soru var). Sorun nedir acaba yardımcı olabilecek var mı?

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Merhaba arkadaşlar. Kardeşime yurtdışı note 8 pro 64 gb kayıtlı cihaz aldım. Şuan telefondan mobil veriye giremiyoruz. İlk gün sorun yoktu. İkinci gün hat gitti çekmedi yeniden başlatınca düzeldi ama şimdide mobil veri açılmıyor (başka hatları takarak denedim Turkcell Vodafone türk Telekom hepsinde internet soru var). Sorun nedir acaba yardımcı olabilecek var mı?
Aldığınız yere başvurun

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.312
Imei kullanım süreleri dolmuş olabilir mi? Hattı farklı sim yuvasına takarak denediniz mi? Btk sitesinde imei kontrol ediniz sorun var mı onu da görmek için

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
İmeilerde sorun yoksa, internet ayarlarında sorun olabilir. Kullandığınız operatörün web sayfasına girerek internet ayarlarını el ile girmeyi deneyin.

Oyla:

Avni Karakaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Avni
Cihazım
Mi 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim herkese sorun sim kartı yanlış yere takmış olmamdam kaynaklı çıktı note 8 pro yurtdışı kayıtlı cihazlarda hafıza kartı yuvasına takılıyormuş resim de bırakıyorum başkalarına yardımcı olmak adına. Konuyu kapatabiliriz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
32
Teşekkür ederim herkese sorun sim kartı yanlış yere takmış olmamdam kaynaklı çıktı note 8 pro yurtdışı kayıtlı cihazlarda hafıza kartı yuvasına takılıyormuş resim de bırakıyorum başkalarına yardımcı olmak adına. Konuyu kapatabiliriz
Nasıl yani o zaman ikinci sim yuvasının ne anlamı kalır

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam imeileri sorgulayın isterseniz. 7 yıl içerisinde aktif olmayan bir cihazın imei çakıldıysa kapanmış olabilir. Yeniden repair işlemi yapılması gerekir o zaman.

Oyla:

Avni Karakaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Avni
Cihazım
Mi 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl yani o zaman ikinci sim yuvasının ne anlamı kalır
Bende anlamadım hocam kayıt sim 2 de var sim 2 de oraya takılıyormuş şuan sorunsuz kullanıyorum ama hafıza kartı takacak olursam nasıl olacak bilmiyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam imeileri sorgulayın isterseniz. 7 yıl içerisinde aktif olmayan bir cihazın imei çakıldıysa kapanmış olabilir. Yeniden repair işlemi yapılması gerekir o zaman.
İmei sorgulaması yaptım sim 2 kayıtlı gözüküyor yurtdışı olduğu için tek sim kayıtlı zaten

Oyla:

MECHUL35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
KORAY
Cihazım
NOTE8 PRO
Konular
0

[/QUOTE

Merhaba aynen kardeşim bende 2 gündür uğraşıyorum bi telefonu denemek için çıkarmıştım 1 e takmışım meğersem 2 simde çalışıyormuş Teşekkürler oldu

Oyla:
Üst Alt