Yardım Note 8 Pro MIUI 11 güncelleme sonrası...

vercetti

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1
7 yıllık iPhone kullanıcısı birisi olarak 2 gün önce Xiaomi ve beraberinde Android'e geçiş yapmış bulunmaktayım. Telefonu henüz aldım ve sürekli güncelleme ekranı karşıma çıkıyordu. Öncesinde arkadaşlarım Android güncellemesinin iPhone gibi telefonu mahvetmediğini söylüyordu ve büyük bir yalana düştüm. Daha 1 saat olmadı güncelleme atalı ve şimdiden çok pişman oldum. Arkaplandaki uygulamaları kapatırken milim saniyelik kasma oluyor, bu kasma gibi denmese de öyle. Aynı şeyi iPhone de yaşanmıştım. Mesela eskiden baya bir uygulamada gezerdim arkaplandakileri kapattığımda 50 mb önbellek temizliği yapardı şimdi 200'ün altına inmiyor 1 saniye takılsam bile Instagram'da. Şarjı bitirdiği hakkında söylentiler de var ve yanlış sayılmaz dakilalar içinde %2 şarjım gitti normalde gitmemesi gerekiyordu. Cache yapın wipe yapın gibi şifreli konuşmak yerine yardımcı olursanız sevinirim, nasıl geri döndürebilirim?

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Öncelikle herşey iosda başkadır androidde başkadır gelen her android ve miui büyük güncellemelerden sonra cihazı sıfırlamak zorundasınız yoksa her türlü sürprizler yaşayabilirsiniz ve isterseniz androidin en tepe modelinide satın alsanız o küçücükte olsa hıçkırmaları arada sırada görürsünüz.

vercetti

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle herşey iosda başkadır androidde başkadır gelen her android ve miui büyük güncellemelerden sonra cihazı sıfırlamak zorundasınız yoksa her türlü sürprizler yaşayabilirsiniz ve isterseniz androidin en tepe modelinide satın alsanız o küçücükte olsa hıçkırmaları arada sırada görürsünüz.
Peki ne yapmamı önerirsiniz? Farklı olduğunu farkettim ve bu yaşadığım durum beni biraz rahatsız etti. İşbilen birisini bulup mu yaptırmalıyım yoksa kendim de üstesinden gelebilir miyim?

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Garantili mi aldınız cihazı yoksa imei işlemi varmı telefonunuzda?

vercetti

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Cihazı bilgisayara bağlayıp dosyalarınızı yedekleyin sonra telefonunuzda açtığınız xiaomi hesabı ve google hesabı varsa hesaplarınızın şifresini bildiğinizden emin olun eğer bilmiyosanız ayarlardan hesapları kaldırmayı unutmayın yoksa cihazı sıfırladıktan sonra açamazsınız googledan note 8 pro format diye aratın gerekli bilgileri bulursunuz cihazı fabrika ayarlarına çevirirsiniz bu şekilde problemleriniz düzelir diye düşünüyorum düzelmezse yapacak bişey yok.
aldığınız cihaz orta sınıf bir android olduğunu unutmayın. iphonedaki tecrübelerinizi alışkanlıklarınızı bi kenara bırakın apple markasının kitlesi belli en pahalı telefon premium sınıf o yüzden aldığınız note 8 proyu bunları aklınızda bulundurarak kullanın.

Üst Alt