Yardım Note 8 Pro internetsiz Fotoğraf Çekmiyor

hellboy9400

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Note 8 pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.8 Kararlı
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Note 8 Pro kullanıcısıyım, bugün affınıza sığınarak kasığımda bir yara fark ettim ve ne olur ne olmaz diyerekten İnterneti (wifi+hotspot) kapatarak fotoğrafını çekmek istedim ama o da ne fotoğraf çektiriyor?! Olabilir android cihazdır diyerek cihazı kapatıp açtım düzelmedi, hardreset attım düzelmedi, yani düzelmedi çekmiyor.
Normal şartlarda kamerada bir sorun yok, gayet düzgün çalışıyor, bulut sistemim de kapalı ama hayır çekmiyor
Nedir, neden olur?

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
71
Farklı bir kamera programı yükleyip çekmeyi denedin mi ?

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Farklı bir kamera programı yükleyip çekmeyi denedin mi ?
Bence asıl olay fotoğrafı çekmeyi başarmak değil fotoğraf çekilirken internet bağlantısını ne için istediği ve bu bağlantıyla ne yapacağı... O çekilen fotoğrafın gönderileceği yer yani.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Note 8 Pro kullanıcısıyım, bugün affınıza sığınarak kasığımda bir yara fark ettim ve ne olur ne olmaz diyerekten İnterneti (wifi+hotspot) kapatarak fotoğrafını çekmek istedim ama o da ne fotoğraf çektiriyor?! Olabilir android cihazdır diyerek cihazı kapatıp açtım düzelmedi, hardreset attım düzelmedi, yani düzelmedi çekmiyor.
Normal şartlarda kamerada bir sorun yok, gayet düzgün çalışıyor, bulut sistemim de kapalı ama hayır çekmiyor
Nedir, neden olur?
Internet olmadan kasığınızdaki yarayı çekemediniz, peki yine internet olmadan başka fotoğraf çekebiliyormusunuz hocam
Ben kendi cihazında biraz önce kontrol ettim, İnternetsiz hem normal, hemde Gcam gayet muntazam çalışmakta

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk

Oyla:

0zaydin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Con Sinov
Cihazım
rn8p (begonia)
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Kamera verileri temizleyip denermisin
Modlardan biri ilk açılışta internet erişim izni istiyor ona onay vermiş olabilirsiniz

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Nedir, neden olur?

Çok ilginç. Aynı cihazı kullanıyoruz. Şuan denedim ve çekiyor. Stok kameranın böyle bir soruna yol açtığına ilk kez şahit oldum. Reset atmanıza rağmen buna izin vermemeside çok ilginç

Diğer miui uygulamalarında bu sorun olsa şaşırmam. Çünkü çoğunda reklam seçeneği var. Ayarlar-Tavsiye alın açık olursa uygulamalarda reklam çıkıyor. Ama kamerada böyle bir seçenek yok.

Oyla:

cdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10T
Konular
3
Fasboot rom yükleyerek komple sıfırlayıp deneyin isterseniz.
Virüs/Trojan türü bir uygulama, resetle sıfırlanmayan bir partitiona kendini kopyaladıysa, oradan aktif oluyor olabilir.

Oyla:
Üst Alt