Yardım note 8 pro ımeıl repair yaparken kilitlendi. açılmıyor

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Spflash tool ile eng rom atılsa ona orijinal imeiler atılsa sorun hallolmaz mı ? Böyle düşünmüştüm
Bootloader kilidi kapalı iken o cihazın IMEI'lerini değiştirmenin tek yolu yetkili hesap olması
kaldı ki orjinal dosyalar varmış olmasa tek çare çin stabilde kullanmak kilit açılmazdı dosyaların olması çok nadir görülür :)

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
spflash tool ile denemedim mi flash ile deniyordum , sizin söylediğiniz programa da bakayım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Team
Bootloader kilidi kapalı iken o cihazın IMEI'lerini değiştirmenin tek yolu yetkili hesap olması
kaldı ki orjinal dosyalar varmış olmasa tek çare çin stabilde kullanmak kilit açılmazdı dosyaların olması çok nadir görülür :)
Şimdi yetkili hesap varken işlem spflash tooldan eng kurup orijinaş dosyaları yükleyip sonra tekrar mıuı kurulup kilid mi açılacak nasıl işliyor süreç

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Team

Şimdi yetkili hesap varken işlem spflash tooldan eng kurup orijinaş dosyaları yükleyip sonra tekrar mıuı kurulup kilid mi açılacak nasıl işliyor süreç
eng rom atılır IMEI dosyaları yüklenilir çin stabil yüklenilir daha sonra kilit açma başvurusu yapılır kilit açılır

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Telefon açılıyor mu spflash tool ile rom kurmayı denediniz mi dosyalarınız duruyor mu
Bl kapalı hocam yetkili hesap gerekir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMEI atılmış ve kilidi kapanmış cihazı spflash kurtaramaz yetkili hesap şart
Hocam bl açılması için nvram ve nvcfg dosyaları varmış geri flashlanabilirse kilit tekrar açılmış olur ama kilit kapalı bu durumda o da yapılamaz.Bu durumda yetkili hesaba düşer telefon

eng rom atılır IMEI dosyaları yüklenilir çin stabil yüklenilir daha sonra kilit açma başvurusu yapılır kilit açılır
Eng rom atılmasına gerek yok yetkili hesap ile nv dosyaları flashlanacak ve bl açılacak sonrası zaten sizin de kendinizin yapabileceği iş preloader varsa.Preloader yoksa da o da yetkili hesap ile atılıyor.

tUn4h4nt07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
GM 5 plus d
Konular
1
Bl kapalı hocam yetkili hesap gerekir

Hocam bl açılması için nvram ve nvcfg dosyaları varmış geri flashlanabilirse kilit tekrar açılmış olur ama kilit kapalı bu durumda o da yapılamaz.Bu durumda yetkili hesaba düşer telefon

Eng rom atılmasına gerek yok yetkili hesap ile nv dosyaları flashlanacak ve bl açılacak sonrası zaten sizin de kendinizin yapabileceği iş preloader varsa.Preloader yoksa da o da yetkili hesap ile atılıyor.
yetkili hesabınız varsa yapabilir misiniz

Üst Alt