Yardım note 8 pro ımeıl repair yaparken kilitlendi. açılmıyor

tUn4h4nt07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
GM 5 plus d
Konular
1
telefonuma mıuı 12 versiyonu vardı. bootloder kilidi açık bir şekilde mıuı 11 eng versiyonu yükledim, ımeil repair işlemi oldu sonra tekrar global versiyonn olan mıuı 11 versiyonunu kurdum bu sırada "clean all and look" seçeneği işaretli bir şekilde yükledi ve telefon mıuı versiyonu hatalı diye bir uyarı yazısı çıktı. öyle böyle derken kendi recovery menüsü ile tekrar cihaz kilitli bir şekilde mıuı 12 versiyonu yükledim telefon sürekli reset atıyor ve sadece fastboot moduda giriyor. recovery moduna giriş sağlayamıyorum, yardım edin lütfen :(

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
telefonuma mıuı 12 versiyonu vardı. bootloder kilidi açık bir şekilde mıuı 11 eng versiyonu yükledim, ımeil repair işlemi oldu sonra tekrar global versiyonn olan mıuı 11 versiyonunu kurdum bu sırada "clean all and look" seçeneği işaretli bir şekilde yükledi ve telefon mıuı versiyonu hatalı diye bir uyarı yazısı çıktı. öyle böyle derken kendi recovery menüsü ile tekrar cihaz kilitli bir şekilde mıuı 12 versiyonu yükledim telefon sürekli reset atıyor ve sadece fastboot moduda giriyor. recovery moduna giriş sağlayamıyorum, yardım edin lütfen :(
Orjinal dosyaları duruyor mu cihazın nvram nvdata

baaydin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Aydın
Konular
3
fastboot moddayken twrp recovery kur, format disk yap ardından 4 kere wipe yap ve zip şeklinde olan recovery romlardan kur açılır.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
O dosyalara aman bir şey olmasın hocam
Zenex hocam ile iletişime geçip cihazı kendisine o dosyalar ile ulaştıracaksınız kilidi açacaktır yetkili hesap ile lakin
orjinal IMEI dosyalarına bir şey olursa cihazın kilidi birdaha açılmaz

fastboot moddayken twrp recovery kur, format disk yap ardından 4 kere wipe yap ve zip şeklinde olan recovery romlardan kur açılır.
Bootloader kilidi kapalı cihaza twrp kuran ilk sizi gördüm doğrusu clap~~ baaydin

baaydin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Aydın
Konular
3
lock olduğunu görmemiştim eğer lock olduysa cihaz yazdıklarımın bir anlamı kalmıyor.

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Telefon açılıyor mu spflash tool ile rom kurmayı denediniz mi dosyalarınız duruyor mu

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

tUn4h4nt07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
GM 5 plus d
Konular
1
Telefon açılıyor mu spflash tool ile rom kurmayı denediniz mi dosyalarınız duruyor mu
spflash tool ile denemedim mi flash ile deniyordum , sizin söylediğiniz programa da bakayım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt