Yardım Note 8 Pro IMEI Sorunu

Polat35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Polat
Cihazım
Mi5s
Konular
11
Merhabalar telefonu n11 üzerinden almıştım fakat mi hesabına giriş yapamadığım için araştırdım ve fake rom muhabbetini gördüm .İmei sorgulatınca kendi cihazım çıkıyor ama xiaominin kendi sitesinde gri 64 GB (benim telefonum 128 GB yeşil )telefon çıkıyor ne yapmalıyım

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
İade :D hakem heyetne basvurun sıfırını isteyin misli ile değişim firma direk kabul etmez yoksa

Oyla:

Polat35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Polat
Cihazım
Mi5s
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İade :D hakem heyetne basvurun sıfırını isteyin misli ile değişim firma direk kabul etmez yoksa
Aynı yerden sıfırını istemek mantıklı mıdır ve de cihaz 3 aylık olmuş sıkıntı olmaz değil mi

Oyla:

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Aynı yerden sıfırını istemek mantıklı mıdır ve de cihaz 3 aylık olmuş sıkıntı olmaz değil mi
Hocam 6 ay hakkınız var faturanızı vs her şeyi beyan edip kutudaki imei ile cihazdaki imei tutmuyor yada sistemdeki imei ile cihazdaki tutmuyor diye hakem heyetine e devletten başvurun ve açık net bir dille ifade edin sorunu ve istediğinizi de söyleyin yani para iadesi mi sıfuru ile değişim mi istiyorsunuz cihazın fiyatı arttıysa misli ile değişim daha mantıklı bir seçenek gibi. cihaza bilir kişi bakar raporu yazar ona göre istediğiniz olur. Bu süre zarfında cihazı kullanmaya devam edersiniz sadece bilir kişi isteyince ona götürürsünüz oda bir hafta falan sürüyor. Sonra sıfırı gelene kadar süreç bitene kadar kullanmaya devam edebilirsiniz

Oyla:

Polat35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Polat
Cihazım
Mi5s
Konular
11
Hocam 6 ay hakkınız var faturanızı vs her şeyi beyan edip kutudaki imei ile cihazdaki imei tutmuyor yada sistemdeki imei ile cihazdaki tutmuyor diye hakem heyetine e devletten başvurun ve açık net bir dille ifade edin sorunu ve istediğinizi de söyleyin yani para iadesi mi sıfuru ile değişim mi istiyorsunuz cihazın fiyatı arttıysa misli ile değişim daha mantıklı bir seçenek gibi. cihaza bilir kişi bakar raporu yazar ona göre istediğiniz olur. Bu süre zarfında cihazı kullanmaya devam edersiniz sadece bilir kişi isteyince ona götürürsünüz oda bir hafta falan sürüyor. Sonra sıfırı gelene kadar süreç bitene kadar kullanmaya devam edebilirsiniz
Hocam sağ olun şimdiden , bu misli ile değişim benim ilk aldığım fiyat mı yoksa şimdiki fiyatı mı çünkü ben 2.400 küsüre aldım şimdi 3000 tlye kadar çıkmış durumda da

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam sağ olun şimdiden , bu misli ile değişim benim ilk aldığım fiyat mı yoksa şimdiki fiyatı mı çünkü ben 2.400 küsüre aldım şimdi 3000 tlye kadar çıkmış durumda da
Fatura tutarı iade edilir

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
İmei sorgulatınca kendi cihazım çıkıyor ama xiaominin kendi sitesinde gri 64 GB
İmei sorğulaması zamanı ve Xiaominin kendi sitesinde kontrol kontrol zamanı böyle hatalar çıka biliyor. Her seferinde başka başka çıktığını da söyleyenler var. İmeiler telefonun kendisine aitse hiç bir endişeye gerek yok.

Oyla:

Polat35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Polat
Cihazım
Mi5s
Konular
11
İmei sorğulaması zamanı ve Xiaominin kendi sitesinde kontrol kontrol zamanı böyle hatalar çıka biliyor. Her seferinde başka başka çıktığını da söyleyenler var. İmeiler telefonun kendisine aitse hiç bir endişeye gerek yok.
Hocam sadece modeli tutuyor ya ondan endişelendim ben bl bile açamıyorum şimdi

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Zaten son zamanlar telefonu çok zor tanıtmak oluyor. Siz endişe etmeyin, telefon ayarlarında numarayı ve telefonu miui servise bağlamayı deneyin. Telefonu bul aktif edin. Vpn kullanın.

Oyla:

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
hocam misli ile değişim sıfırını vermelerini talep etmektir ücret iadesi isterseniz fatura tutarı ödenir

Oyla:
Üst Alt