Bootloader kilidi açık mı?başkan çok kez denedim hiç bir şekilde recovery e geçmiyor bir kere titreyip resete devam ediyor mi logosu altında ise mi . com yazısı var ses kısma artı güç tuşu yapınca ise FASTBOOT moduna geçiyor onda reseletme yapmadan yalnızca ekranda duruyor belki yarım saatte öyle bekledim ama toplamıyor kendini kimse ile iletişimde kuramıyorum şuan yetkili servisi arayıp sormak için bilmiyorum varmı kolay bir yolu
Hocam bl açması yeterdi ama anlamıyorum bazı arkadaşlar inatla açmıyor 2 dk sürecek islemi sonra böyle uğraşıyor para veriyorlarCihaz yurt dışı ise alır almaz açın kilidi atın imeiyi niye bekliyorsunuz aylarca anlamıyorum.
Aynen öyle. Kilidi aç deyince açsa amennaHocam bl açması yeterdi ama anlamıyorum bazı arkadaşlar inatla açmıyor 2 dk sürecek islemi sonra böyle uğraşıyor para veriyorlar![]()
hocam bunu nasıl yapacağız yardımcı olurmusunuzHer yerde bas bas bağırıyoruz şu kilidi İlk aldığınızda açın diye
Çözüm imei süresini uzatmak yada yetkili hesap.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBu hakkı satanlar var yurtdışından gelmiş herhangi biri yeter.