Yardım Note 8 pro için doğru twrp&root dosya ve yöntemi?

kani4477

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kani
Cihazım
redmi Note 8Pro
Konular
2
Note 8 pro cihazıma twrp&root atmak istediğim de açılma ekranında kalıyor ve sıfırdan kurulum yapmak zorunda kalıyorum. Lütfen doğru dosya ve yöntemi bilen bir arkadaşım bana yardım edebilir mi?
Cihazım made in India Global rom yüklü şuan Cihazımın bilgileri ekte mevcut.tesekkurler

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-15-23-31-36-961_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-08-15-23-31-36-961_com.android.settings.jpg
    207,2 KB · Görüntüleme: 12

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
Rehber - Android 9/10 için Twrp+Root+Backup+Restore bu konuda root ve twrp işlemleri var bi sorun olursa buraya yazarsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rehber - Android 9/10 için Twrp+Root+Backup+Restore bu konuda root ve twrp işlemleri var bi sorun olursa buraya yazarsınız
Onda da yapamazsanız burdaki işlemleri uygulayın Rehber - [ANDROİD 10] Redmi Note 8 Pro Twrp+Root

NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui
Türkiye asla sorumlu tutulamaz.

Oyla:

kani4477

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kani
Cihazım
redmi Note 8Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onda da yapamazsanız burdaki işlemleri uygulayın Rehber - [ANDROİD 10] Redmi Note 8 Pro Twrp+Root

NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui
Türkiye asla sorumlu tutulamaz.
Teşekkür ederim yardımınız için. Peki uygulamalarimi yedekleme min bir yolu varmı acaba 90 tane falan uygulama var bunlari yeniden indirmekten kirtaracak bir yöntem?

Oyla:

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
Teşekkür ederim yardımınız için. Peki uygulamalarimi yedekleme min bir yolu varmı acaba 90 tane falan uygulama var bunlari yeniden indirmekten kirtaracak bir yöntem?
Arkadaşlar, Redmi Note 8 Pro cihazında Backup ve Restore zamanı bazı ip uçları ve kendi tecrübemi paylaşıyorum.
Backup:
Esasen Data bölümü Backup edildiğinde 255 numaralı sorun olmasını görüyoruz. Bu sorunu önlemek için, backup öncesi telefonda olan tüm şifreleri (parola) kaldırmak lazım. Buna parmak izi, rakamlı ve grafik şifreler de aittir. Ya da twrp-ya girdiğinde aynı şifreleri kullanarak dahil olmak gerekir. En iyisi şifreleri kaldırmakla backup edilmesidir. Burada bir püf nokta vardır. Eğer şifreni kaldırmadan backup yapsak, rom kurduktan sonra sisteme gidip, sistemin başlanğıç ayarlarını yapıp, telefonda aynen hemen eski şifreleri kurduktan sonra, twrp - ya dönüp restore etmegimiz gerekiyor.
Backup edildiğinde tüm bölgelerin edilmesi tavsiye ediliyor.
Restore:
Çok zaman Data Restore edildiği zaman da 255 hatası alıyoruz. Adet üzere bu hata yeni rom kurduktan sonra restore etdigimizde oluyor. Bu da şifrenin olması yüzünden kaynaklanıyor. Restore zamanı bazı vakitler twrp donuyor. Bu backup dosyasının büyük olması yüzünden kaynaklanıyor. Böyle hata olduğunda bölgeleri teker teker kurmak tavsiye ediliyor.

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt