- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Note 8 pro
- Konular
- 1
Note 8 pro kullanıyorum yanımdaki arkadaşıma güncelleme geldi bana gelmedi bu işte bi saçmalık yokmu
Herkes köprüden aynı anda geçmeye çalışırsa ne olur?Note 8 pro kullanıyorum yanımdaki arkadaşıma güncelleme geldi bana gelmedi bu işte bi saçmalık yokmu
Çok güzel cevaplamışsınız hocam tebriklerHerkes köprüden aynı anda geçmeye çalışırsa ne olur?
Güncellemelerin kullanıcılara sırayla gelmesinde herhangi bir mantık hatası yoktur.
Ayrıca güncellemeler tedbir amacıyla aşama aşama verilir. (beta, candidate, release) Önce kullanıcıların yüzde 10'una, sonra yüzde 50'sine ve sorun yoksa ardından tüm kullanıcılara güncelleme gönderilir.
Güncellemenin son hali verilmeden önce kullanıcılar farkında olmadan veya gönüllü olarak beta aşamasına katılırlar. Güncellemeyi önce yükleyen kullanıcıların istenmeyen durumlarla karşılaşmaları olasıdır.
Xiaomi'nin şu dönemdeki skandal hataları göz önünde bulundurulduğunda güncellemeyi geç yüklemek genelde kullanıcının yararınadır. Güncelleme size henüz gelmediyse üzülmek yerine sevinmelisiniz. Merak etmeyin, en geç üç hafta içinde size de güncelleme gelecek. Yolda bırakılmazsınız.