- Adım
- Emre
- Cihazım
- Gökçe
- Konular
- 2
Bu işlerde acemiyim elimde kalır diye korkuyorum güncelleyici ile paket seçerek yapılabilir mi?Tüm bilgilerinizi yedekleyip fastboot ile güncel romu flashlayın. Forumda konuları mevcut. Şu an kullandığınız romu veri kaybı olmadan A11e güncelleseniz bile sorunlar olacaktır ve tam olarak stabil olmaz. En verimli geçiş yolu fastboot rom.
Bazen sorun çıkarabiliyor ama bir deneyin yine de. Güncel zip dosyasını indirip test edebilirsiniz.Bu işlerde acemiyim elimde kalır diye korkuyorum güncelleyici ile paket seçerek yapılabilir mi?
Güncelleme doğrulanmıyor hatası mecbur böyle kaldım veya telefoncuya götüreceğim galibaBazen sorun çıkarabiliyor ama bir deneyin yine de. Güncel zip dosyasını indirip test edebilirsiniz.
Forumda her şey var biraz okuyun sadece. Telefoncunun yapacağı şey forumda bedava anlatılıyor. Paranız bu kadar mı değersiz?Güncelleme doğrulanmıyor hatası mecbur böyle kaldım veya telefoncuya götüreceğim galiba
Pekala ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.Forumda her şey var biraz okuyun sadece. Telefoncunun yapacağı şey forumda bedava anlatılıyor. Paranız bu kadar mı değersiz?
Rehber - Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme
Konu bugün bizatihi tarafımdan denenmiştir. Bilgisi ve deneyimlerinden faydalandığımız Zenex hocama da ayrıca teşekkür ederim.hiç bir zaman desteğini esirgememiştir. 1 aylık Note 8 Pro 6/64 cihazımıza Miui arama ve mesaj arayüzü olan Endonezya romu kurduk. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır...forum.miuiturkiye.net
Endonezya 12.5.4 fastbootLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bendede aynı sorun var halledebildinizmiGüncelleme doğrulanmıyor hatası mecbur böyle kaldım veya telefoncuya götüreceğim galiba