Çözüldü Note 8 pro galeride birçok alakasız klasör ve resimler

nedimvtnsvr

Bursaspor
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nedim
Cihazım
mi5s
Meslek
MAKİNA OPERATORU
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.6 kararlı
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Galeride kamera fotoğraflarından bile önce çıkan ne olduğunu bilmediğim klasör klasör fotoğraflar var. Mesela herhangi bir sosyal medyaya fotoğraf atıcam bu tuhaf fotoğraflar en önde

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-21-00-21-41-115_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2020-06-21-00-21-41-115_com.instagram.android.jpg
    207,7 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2020-06-21-00-32-35-943_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-06-21-00-32-35-943_com.miui.gallery.jpg
    251,3 KB · Görüntüleme: 41

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Galeride kamera fotoğraflarından bile önce çıkan ne olduğunu bilmediğim klasör klasör fotoğraflar var. Mesela herhangi bir sosyal medyaya fotoğraf atıcam bu tuhaf fotoğraflar en önde
Hocam o fotoğraflardan birine tıklayıp ayrıntılardan dosya konumunu bulun. Eğer boş bir klasörse silin gitsin. Eğer lazımsa o klasör, klasörün içine .nomedia dosyası oluşturun veya WhatsApp Media images sent içinden .nomedia dosyasını alıp atın. MIUI gallery cache içinden de bulabilirsiniz.

Oyla:

nedimvtnsvr

Bursaspor
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nedim
Cihazım
mi5s
Meslek
MAKİNA OPERATORU
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o fotoğraflardan birine tıklayıp ayrıntılardan dosya konumunu bulun. Eğer boş bir klasörse silin gitsin. Eğer lazımsa o klasör, klasörün içine .nomedia dosyası oluşturun veya WhatsApp Media images sent içinden .nomedia dosyasını alıp atın. MIUI gallery cache içinden de bulabilirsiniz.
Bir video düzenleme programının efect resimleriymiş komple programı kaldırdım aslında kullanıyordum programı ama sinir oldum kaldırdım. Birksç ay öncede orjinal fm 2020 mobile satın almıştım onunda forma amblem resimleri galeriye gelmişti binlerce buna nası çözüm bulucaz ki

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Bir video düzenleme programının efect resimleriymiş komple programı kaldırdım aslında kullanıyordum programı ama sinir oldum kaldırdım. Birksç ay öncede orjinal fm 2020 mobile satın almıştım onunda forma amblem resimleri galeriye gelmişti binlerce buna nası çözüm bulucaz ki
Ben şöyle yapıyorum:
Bir fotoğrafı açıyorum, klasörünü buluyorum ayrıntılar kısmından. Dosya yöneticisinden o klasöre giriyorum. Klasörün içine yeni klasör oluşturuyorum ve ismini .nomedia yapıyorum. Nokta koymak zorunlu. Klasörü galeriden gizliyor bu yeni klasör.

Oyla:

nedimvtnsvr

Bursaspor
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nedim
Cihazım
mi5s
Meslek
MAKİNA OPERATORU
Konular
28
Bende deneyeyeyim hocam inşallah olur. Çok can sıkıcı çünkü

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Uygulama bu dosyaları indirdiği için galeri uygulaması tüm dosyaları tarayıp buluyor o yüzden gözüküyor hocam. Bazı oyunlar/uygulamalar böyle soruna yol açıyor. Üstteki .nomedia yöntemini ya da görselleri seçip gizlemeyi deneyebilirsiniz. Sadece galeride gözükmez. Dosyaları incelediğinizde yine görürsünüz.

Oyla:

nedimvtnsvr

Bursaspor
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nedim
Cihazım
mi5s
Meslek
MAKİNA OPERATORU
Konular
28
Uygulama bu dosyaları indirdiği için galeri uygulaması tüm dosyaları tarayıp buluyor o yüzden gözüküyor hocam. Bazı oyunlar/uygulamalar böyle soruna yol açıyor. Üstteki .nomedia yöntemini ya da görselleri seçip gizlemeyi deneyebilirsiniz. Sadece galeride gözükmez. Dosyaları incelediğinizde yine görürsünüz.
Nomedia yöntemi resimleri kaldırdı galeriden gizlesem bile sosyal medyada bir resim paylaşmal istediğimde tüm o gizlediğim resimler çıkıyordu yine ama bu şekilde çözüldü sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben şöyle yapıyorum:
Bir fotoğrafı açıyorum, klasörünü buluyorum ayrıntılar kısmından. Dosya yöneticisinden o klasöre giriyorum. Klasörün içine yeni klasör oluşturuyorum ve ismini .nomedia yapıyorum. Nokta koymak zorunlu. Klasörü galeriden gizliyor bu yeni klasör.
Çok teşekkürler musdi hocam ✋

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Çözümü mesajın sonuna yazmıştım zaten hocam haha--

Oyla:
Üst Alt