Yardım Note 8 Pro ekran kiliti unuttum yardım açılmıyor

orhan.z42

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Orhan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
6
Telefon Modeli
note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
note 8 pro kullanıyorum 1 haftadır aksam parmak izini okumadı direk ekran kiliti istedi ama ekran kilitini nedense hatırlayamadım doğruyu yapamadım acılmıyor sıfırla diyor ama rehber ve fotolar hepsi gider diyor oda beni çok üzer. bunu başka şekilde çözemez miyim yardım edermisiniz

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
note 8 pro kullanıyorum 1 haftadır aksam parmak izini okumadı direk ekran kiliti istedi ama ekran kilitini nedense hatırlayamadım doğruyu yapamadım acılmıyor sıfırla diyor ama rehber ve fotolar hepsi gider diyor oda beni çok üzer. bunu başka şekilde çözemez miyim yardım edermisiniz
Bootloader kilidiniz açık değil ise sıfırlamaktan başka çare yok maalesef. Rehber Google hesabı ile tekrar gelecektir ama fotolar için aynı şeyi diyemiyorum maalesef

Oyla:

orhan.z42

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Orhan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidiniz açık değil ise sıfırlamaktan başka çare yok maalesef. Rehber Google hesabı ile tekrar gelecektir ama fotolar için aynı şeyi diyemiyorum maalesef
Telefonum şuan açık ama ekran kilit istiyor bootloader açık mı ondan da emin değilim direk denemem mi gerekir yoksa açık olup olmadığını öğrenebiliyor muyuz

Oyla:

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Telefonu yeniden başlatın altta unlocked yazısı görüyorsanız bootloader kilidi açıktır.

Oyla:
Üst Alt