Yardım Note 8 pro ekran deseni unuttum

cinix1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
Arkadaşlar merhaba, bazen bir şey insanın aklından bir anda uçuverir ya öyle bir şey oldu ve deseni unuttum.
Şu an doğru da girsem yanlış da girsem telefon kilitlendi mesajı geliyor sadece. Verileri kaybetmeden bunu kurtarmanın yolu yokmudur? Cihaz yurtdışı, o yüzden hard resetten çekiniyorum biraz imei yüzünden.

agentmaster47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
twrp ve root var mı

agentmaster47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
usb hata ayıklama açık değilse işin zor

agentmaster47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
usb hata ayıklama açık değilse işin zor
Yanlış hatırlamıyorsam o açıktı. Ordan yürüyerek ne yapılabilir? En azından deneyeyiboot loader kilidi de açıksa twrp yükle rootla cihazı sonra veri kurtarmayı denersin

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Arkadaşlar merhaba, bazen bir şey insanın aklından bir anda uçuverir ya öyle bir şey oldu ve deseni unuttum.
Şu an doğru da girsem yanlış da girsem telefon kilitlendi mesajı geliyor sadece. Verileri kaybetmeden bunu kurtarmanın yolu yokmudur? Cihaz yurtdışı, o yüzden hard resetten çekiniyorum biraz imei yüzünden.
Hocam kurtarmak biraz zor. Normalde twrp ile ekran şifresi veriler silinmeden kaldırılabiliyor fakat Android 10 ve üstü sürümlerde artık twrpye girerken ekran şifresini girmenizi istiyor aksi takdirde depolama alanındaki hiçbir şeye erişilemiyor ama galiba doğru şifrenizi hatırlıyorsunuz. Bootloader kilidiniz açıksa twrp atıp bir şekilde kaldırılabilir.

Rehber - TWRP İle Unutulan Telefon Şifresini Kaldırma
Konu biraz eski ama belki hala işe yarayabilir.

Şunu da unutmayın meditek cihazlara twrp atmak riskli bir iştir. Bu cihazın brick olmasıyla sonuçlanabilir.

cinix1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kurtarmak biraz zor. Normalde twrp ile ekran şifresi veriler silinmeden kaldırılabiliyor fakat Android 10 ve üstü sürümlerde artık twrpye girerken ekran şifresini girmenizi istiyor aksi takdirde depolama alanındaki hiçbir şeye erişilemiyor ama galiba doğru şifrenizi hatırlıyorsunuz. Bootloader kilidiniz açıksa twrp atıp bir şekilde kaldırılabilir.

Rehber - TWRP İle Unutulan Telefon Şifresini Kaldırma
Konu biraz eski ama belki hala işe yarayabilir.

Şunu da unutmayın meditek cihazlara twrp atmak riskli bir iştir. Bu cihazın brick olmasıyla sonuçlanabilir.
Öncelikle ilgin için teşekkür ederim hocam. İlgi alanım bilgisayar olduğundan telefondan hiç anlamam ama görünen köy kılavuz istemiyor, yabancı kaynaklara da baktım oluru yok gibi görünüyor. O yüzden recovery den formatladım tek üzüntüm galerim gitti. O kadar hatıra çöp oldu saçma bir sebepten..
Unutmak benim hatam olabilir ama sonradan hatırlamama rağmen kabul etmemesi tamamen güvenlikten uzak bir saçmalık.

agentmaster47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
Öncelikle ilgin için teşekkür ederim hocam. İlgi alanım bilgisayar olduğundan telefondan hiç anlamam ama görünen köy kılavuz istemiyor, yabancı kaynaklara da baktım oluru yok gibi görünüyor. O yüzden recovery den formatladım tek üzüntüm galerim gitti. O kadar hatıra çöp oldu saçma bir sebepten..
Unutmak benim hatam olabilir ama sonradan hatırlamama rağmen kabul etmemesi tamamen güvenlikten uzak bir saçmalık.
öncelikle geçmiş olsun ya ekran kilidi bir şekilde atlanabilir diye biliyorum ancak ahlaki olmaz diye çoğu telefoncu yapmıyor haklılar da işin diğer tarafı ise insanların hatırasının silinmesi kötü bir şey bence sen veri kurtarma olarak araştır ama tlf rootlu olmalı

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Hocam mesela ben çok fazla rom değişen biriyim (Geçen hafta 8 kere rom değiştim). Sürekli rom değiştiğim için eziyet gibi geliyor bana herşeyi yeniden yüklemek. En performans alacağım romu bulmaya çalışıyorum ben. Bende google fotoğrafların yedeklemesi hep açık. Ben hiç foto yedeklemeyle uğraşmıyorum oraya otomatik yedekliyor zaten. Siz de açabilirsiniz en azından böyle bir durum tekrar başınıza gelirse aynı üzüntüyü yaşamazsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öncelikle geçmiş olsun ya ekran kilidi bir şekilde atlanabilir diye biliyorum ancak ahlaki olmaz diye çoğu telefoncu yapmıyor haklılar da işin diğer tarafı ise insanların hatırasının silinmesi kötü bir şey bence sen veri kurtarma olarak araştır ama tlf rootlu olmalı
Hocam roota gerek yok twrpde file managere girip bir kaç dosyayı silmek yetiyor ekran şifresini kaldırmak için.

Üst Alt