- Adım
- orhan
- Cihazım
- note 8 pro
- Konular
- 3
Arkadaşlar merhaba telefonum Hint romu yüklü iken telefoncudan imei atma işlemi yaptık ve telefona global sürüm yüklendi bu sürümü değiştiremez miyiz diye sordum imei işlemini destekleyen tek rom budur dedi. ve telefonu resetleme de dedi
Şimdi arama ve rehber olayı cok berbat xiaominin orjinal uygulamalari çok daha iyi idi
Play store sertifikalari yüklü değil uyarısı almaya başladım çoğu uygulama yüklenmiyor yada desteklenmiyor hatasi alıyorum wifi mach adresim sürekli değişiyor bunlar bulduğum hatalar şimdi benim ihtiyacım olan şey ben telefona twrp yukleyip costum rom yada stock rom yuklersem imei tekrar gidermi
Bu arada konu yanlış yerde ise pek bilgim yok kusura bakmayin
Şimdi arama ve rehber olayı cok berbat xiaominin orjinal uygulamalari çok daha iyi idi
Play store sertifikalari yüklü değil uyarısı almaya başladım çoğu uygulama yüklenmiyor yada desteklenmiyor hatasi alıyorum wifi mach adresim sürekli değişiyor bunlar bulduğum hatalar şimdi benim ihtiyacım olan şey ben telefona twrp yukleyip costum rom yada stock rom yuklersem imei tekrar gidermi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada konu yanlış yerde ise pek bilgim yok kusura bakmayin