Yardım Note 8 pro Bootlader kilidi

Muhammet33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Red mi note 8 p
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.5.0
Telefon Modeli
Red mi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar cihazım yurtdışı ve global IMEI atılması için bootlader kilidini açılması gerekiyormuş telefoncuya gittim ve işlemleri yaptı 1 hafta süre verdi geri gittiğimde tekrar baktık ve 80 saat süre verdi herhangi bi güncelleme almadım mı hesabından da giriş çıkış yapmadım bekledim tekrar gittim ve 128 saat süre verdi sebebi nedir ve bu süreyi kısaltabilir miyim ?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Bağlantıdaki konuya göz atabilirsiniz.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Note 8 pro gibi mtk işlemcili cihazlarda xiaomitool v2 işe yaramıyor. Uzun süre vermesinin sebebi bootloader açma başvurusunu geç yapmış olmanız. Mevcut çözümler arasında 2 seçenek var ya yetkili hesap ile beklemeden yapılacak yada yetkili hesap ile çin romu kurulup 168 saat içinde açılacak.

Oyla:

otgunn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdem
Cihazım
Pocophone F1
Konular
14
Ne dertli işlemciymiş..

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
işlemci dertlide kullanıcılar daha dertli sattığımız cihazları başvuru yapıp gönderiyoruz daha hiç 168 saatte açılmayana rastlamadım. Ama nezaman bir 2. El cihaz gelse yada bsşvuru geç yapılmış bir müşteri cihazı olsa mutlaka uzun süre veriyor. Beklemeden bootloader açmak ana kural. Yani sen bu kilidi açacaksın kaçınılmaz son neden sonraya atıyorsun ve kendini masraf açıyorsunki ihmalin bedeli.. xiaominin güvenlik politikasından olsa gerek çin romunda 168 saat dolduğu anda açıyor..

Oyla:

meneter

Paran varsa Adamsın, Paran Yoksa Madamsın...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Arkadaşlar cihazım yurtdışı ve global IMEI atılması için bootlader kilidini açılması gerekiyormuş telefoncuya gittim ve işlemleri yaptı 1 hafta süre verdi geri gittiğimde tekrar baktık ve 80 saat süre verdi herhangi bi güncelleme almadım mı hesabından da giriş çıkış yapmadım bekledim tekrar gittim ve 128 saat süre verdi sebebi nedir ve bu

işlemci dertlide kullanıcılar daha dertli sattığımız cihazları başvuru yapıp gönderiyoruz daha hiç 168 saatte açılmayana rastlamadım. Ama nezaman bir 2. El cihaz gelse yada bsşvuru geç yapılmış bir müşteri cihazı olsa mutlaka uzun süre veriyor. Beklemeden bootloader açmak ana kural. Yani sen bu kilidi açacaksın kaçınılmaz son neden sonraya atıyorsun ve kendini masraf açıyorsunki ihmalin bedeli.. xiaominin güvenlik politikasından olsa gerek çin romunda 168 saat dolduğu anda açıyor..
Xiaomi redmi note 8 pro larda bootloader kilidi açılmadan çin romu yüklenmiyor sanırım. Belki çözümü bulunmuştur ben bilmiyorumdur. Kısacası dediğiniz gibi ana kural teli alır almaz kilidi açmak.

Oyla:

Muhammet33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Red mi note 8 p
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis cihazı daha alalı 2 hafta oldu hat takılır takılmaz bootlader kilidinin başvurusunu yaptık ama böyle bi sorunla karşılaştım

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Xiaomi redmi note 8 pro larda bootloader kilidi açılmadan çin romu yüklenmiyor sanırım. Belki çözümü bulunmuştur ben bilmiyorumdur. Kısacası dediğiniz gibi ana kural teli alır almaz kilidi açmak.
Bootloader kilidi açılmadan yüklenmez yetkili hesap ile yüklenir. Tekrar bootloader kilidini açmak isteyenler için alternatif yöntemdir. Malum mtk cihazlarda imei tamirinden sonra bootloader kilidi açılmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis cihazı daha alalı 2 hafta oldu hat takılır takılmaz bootlader kilidinin başvurusunu yaptık ama böyle bi sorunla karşılaştım
Sizden önce hat takılmış olabilir. Süre varsa bekleyin 3 defa uzattıktan sonra açılıyor geçmişte başımıza geldi.

Oyla:

Muhammet33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Red mi note 8 p
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidi açılmadan yüklenmez yetkili hesap ile yüklenir. Tekrar bootloader kilidini açmak isteyenler için alternatif yöntemdir. Malum mtk cihazlarda imei tamirinden sonra bootloader kilidi açılmıyor.
Sıfır cihaz açılır açılmaz bootlader başvurusu yaptım daha herhangi bi IMEI tamiri görmedi ama bootlader kilit açma süresini 2 defa ileri attı

Oyla:

meneter

Paran varsa Adamsın, Paran Yoksa Madamsın...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Sıfır cihaz açılır açılmaz bootlader başvurusu yaptım daha herhangi bi IMEI tamiri görmedi ama bootlader kilit açma süresini 2 defa ileri attı
Enteresan. Yapmaması lazım normalde.

Oyla:
Üst Alt