Yardım Note 8 pro Android 10 Kamera sorunu

tiemsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global A:10 miui 11.01
Telefon Modeli
Note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar benim sorunum şu ;
Ben yaklaşıp 1 hafta önce telefonu kendim android 10 yaptım ama elle yaptım bu işlemi (telefonum garantili ve kayıtlı) işte yaptım güncellemeyi her şey güzel kasma falan yoktu başlarda kamerada da sorun yoktu. Sonra 2-3 gündür arayüzde kameraya girip çıkınca 40-45 takılma yaşadım böyle kameraya girip çıkınca telefon kilitleniyor neredeyse 1 dk boyunca bir şey yapamıyorum bu sadece kamera uygulamasında böyle değil wp de falan da kameraya girince böyle oluyor. Ben sorunun kaynağının şu olduğunu düşünüyorum ben bu kasmalar başlamadan yani başladığı gün yanlışlıkla bir dosya sildim ama ismini hatırlamıyorum nokta(.) lı bir dosya ismiydi o dosyayı sildikten sonra böyle takılmalar olmaya başladı sanırım o yüzden. Dedim format atayım düzelir önce ayarlardan format attım düzelmedi, sonra hard reset attım yine düzelmedi sizce ben napayım şimdi cidden çok sinirim ve moralim bozuluyor fotoğrafçılıkla uğraşan birisiyim bu işler cidden moralimi bozuyor. Garantiye falan mı yollasam yoksa yeni güncellemeyi mi beklesem?
Herkese şimdiden teşekkür ederim

Üst Alt