Yardım Note 8 Pro Alacağım Sorularım Var.

KontRadamus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Rom
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi Note 8 Pro 64gb olan modelden almayı düşünüyorum. Yurtdışı cihaz alacağım. Aklıma takılan sorular var bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.
1.Imei repair yapılmış BL kilidi açık cihazlar ve sıfır kapalı kutu cihazlar var. BL kilidi açık cihazlarda sonrasında rom,root vs. işlemler yaparken daha önce açılan mi hesabı yüzünden bi sorun oluşur mu?
2.Imei repair işlemi yapılmış cihazda güncelleme ile ilgili sorun oluşuyor mu?
3.Başıma gelecek en kötü senaryoda cihazda ne gibi sorunlar oluşabilir yazılım,donanım kaynaklı?
4.Cihazın kronik bir sorunu var mı ?
5. 64 gb hafızanın ne kadarlık bir bölümünü telefon kullanıyor?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Redmi Note 8 Pro 64gb olan modelden almayı düşünüyorum. Yurtdışı cihaz alacağım. Aklıma takılan sorular var bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.
1.Imei repair yapılmış BL kilidi açık cihazlar ve sıfır kapalı kutu cihazlar var. BL kilidi açık cihazlarda sonrasında rom,root vs. işlemler yaparken daha önce açılan mi hesabı yüzünden bi sorun oluşur mu?
3.Başıma gelecek en kötü senaryoda cihazda ne gibi sorunlar oluşabilir yazılım,donanım kaynaklı?
3- Cihazınız hard brick olur. O da yetkili hesapla düzeltilir. Yetkili hesap satan kişiler var forumda
5-Bende şuan 13 GB kullanıyor depolamayi sistem

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Mediatek işlemci sebebiyle rom, root işlemleri sıkıntılı olabiliyor. Rom root işlemleri elbette yapılabiliyor ama SD işlemci cihazlara göre çok daha fazla riskli.Mi hesabını şifresi sizde olursa problem çıkmaz.

Oyla:

KontRadamus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mediatek işlemci sebebiyle rom, root işlemleri sıkıntılı olabiliyor. Rom root işlemleri elbette yapılabiliyor ama SD işlemci cihazlara göre çok daha fazla riskli.Mi hesabını şifresi sizde olursa problem çıkmaz.
Youtubeda birçok rom root videosu var çok zor değil gibi geldi daha öncesinde samsung cihazlara çok uğraştım rom işleriyle. Fakat bu BL kilidi açık olarak almak mi mantıklı yoksa kendim açmam mı bilemedim. Çok sorun oluşturur mu atan kisinin açtıgı mi hesabı bilemiyorum.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Youtubeda birçok rom root videosu var çok zor değil gibi geldi daha öncesinde samsung cihazlara çok uğraştım rom işleriyle. Fakat bu BL kilidi açık olarak almak mi mantıklı yoksa kendim açmam mı bilemedim. Çok sorun oluşturur mu atan kisinin açtıgı mi hesabı bilemiyorum.
Bu yöntem ile hatasız root atabilirsiniz

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
BL açık olan cihazın hiç kullanılmamış sadece BL açmak için açılmış olduğundan emin olmalısınız.
Kapalı kutuyu alırsanız BL kilidini açmak için değişken bir sürede beklemeniz gerekiyor.
Açılan mi hesabını kullanılan onay numarasını ve e-postasını değiştirerek kendini bilgilerinizii girebilirsiniz.
Benim tavsiyem, Kapalı kutu almanız. Kafanız rahat olur. Mi hesabını da siz açarsınız. 10-15 gün cihazı stok olarak kullanıp tanırsınız. Büyük ihtimal Kapalı kutu aldığınızda imei repair işlemini de satıcı zaten yine üstlenecektir.

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
en iyisi kendiniz bl kilidini acin. hesap sifre numara kendinize ait olacak. guncellemelerinizi zamaninda alirsiniz ancak rom root islerini seviyorsaniz mediatek islemciden uzak durmanizi tavsiye ederim. cihazi daha alir almaz brick yapabilirsiniz forumda konusu cok neden bu durumlara maruz kalasinizki mi9t veya duz note 8 de guzel bir cihaz ama tercih sizin

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
en iyisi kendiniz bl kilidini acin. hesap sifre numara kendinize ait olacak. guncellemelerinizi zamaninda alirsiniz ancak rom root islerini seviyorsaniz mediatek islemciden uzak durmanizi tavsiye ederim. cihazi daha alir almaz brick yapabilirsiniz forumda konusu cok neden bu durumlara maruz kalasinizki mi9t veya duz note 8 de guzel bir cihaz ama tercih sizin
Kesinlikle katılıyorum eğer rom/root seviyor iseniz kesinlikle diğer cihazlara yönelin. Ben pişmanım şahsen. Ortalıkta rom yok cidden. Şu an hatasız çalışan "1" tane custom rom var

Oyla:

KontRadamus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki ımei repair yapılmış cihazda güncellemeler sorun oluşturuyor mu?

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Peki ımei repair yapılmış cihazda güncellemeler sorun oluşturuyor mu?
En kolay haliyle twrp üzerinde kurarsınız. Sorun olmaz.

Oyla:
Üst Alt