Çözüldü Note 8 pro açılışta şifreyi kabul etmiyor

Canerk5561

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese iyi forumlar.
Redmi note 8 pro cihazımda dün itibariyle farkettiğim bir sorunla karşılaştım. Telefonum şarjı bittikten sonra kapandı. Şarjı doldurup cihazı açtığımda şifremi kabul etmedi. İşin garibi 15-20 kez girmeme rağmen cihaz kendini kitlemedi. Telefona hard reset atıp sıfırladım. Bu sabah şarjım tekrar bitti ve her şey tekrar yaşandı. Şimdi ise ekran kilidi koymadan kullanıyorum. Bu durumu nasıl düzelteceğim, servise mi göndermem gerekiyor veya yazılım hatası mıdır bilgisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Erenarius

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
20
Herkese iyi forumlar.
Redmi note 8 pro cihazımda dün itibariyle farkettiğim bir sorunla karşılaştım. Telefonum şarjı bittikten sonra kapandı. Şarjı doldurup cihazı açtığımda şifremi kabul etmedi. İşin garibi 15-20 kez girmeme rağmen cihaz kendini kitlemedi. Telefona hard reset atıp sıfırladım. Bu sabah şarjım tekrar bitti ve her şey tekrar yaşandı. Şimdi ise ekran kilidi koymadan kullanıyorum. Bu durumu nasıl düzelteceğim, servise mi göndermem gerekiyor veya yazılım hatası mıdır bilgisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
Rom değiştirin şu anki rom ne

Redmi 8A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Edit: yazılımsal olduğunu düşünüyorum yoksa kitlerdi

Oyla:
Üst Alt