Yardım Note 8 pro accelerometer (ivme ölçme) hatası.

By_Aksos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Arkadaşlar merhaba. Note 8 pro 128 GB kullanıcısıyım. Son gelen güncelleme ile ivme ölçer ile ilgili problem yaşamaktayım. Özellikle pubg de jiroskop özelliğini aktif ettiğimde düz zeminde ekran saga sola yada yukarı kaymalar oluşuyor ve sürekli devam ediyor. *#*#64663#*#* tuşlayarak jiroskop testi yaptığımda sorun yok. Accelerometer testi yaptığımd yine sorun yok. Sağ üstteki 3 noktayı tıklayıp accelerometer ve jiroskop kalibresini yapıp çıkıyorum. Test ettiğimde sorun yok ama bir süre sonra yine kalibrasyon hatası alıyorum yani kaymalar devam ediyor. Telefon herhangi bir şekilde düşme falan olmadı. Yazılımsal olarak da herhangi bir işlem olmadı. Testlerde failed uyarısı yok. Kalibrasyon sonrası düzelme olsada belli bir süre sonra kendiliğinden bozuluyor. Daha önce böyle bir sorun yoktu. Birkaç gün önceki güncelleme sonrasında oluştuğu için tekrardan güncelleme yaptım. Ama durum aynı. Donanımsal bir sorun mu yoksa yazılımsal mı emin değilim. Bu sorunu yaşayanlar var mı. Çözüm yolu nedir ? Yardım için şimdiden teşekkürler.

Üst Alt