Yardım Note 8 pro 4.5 g sorunu

Cyber20

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kemal dervis
Cihazım
Xaomi note 8 pr
Konular
1
Merhaba öncelikle yeniyim şöyle bir sorunum var ve anlamadım gitti... Yurt dışı garantili note 8 pro aldım şebeke ve mobil ağ sorunu yaşıyorum ne yaparsam düzelmedi GSM ayarlardan 3 g seçersen var diğerlerini seçersem gidiyor Mobil ağ hiç yok zaten... Ama şunu fark ettim hattımı SD kart yerine takarsan 4.5 g çalışıyor ama benim SD karta ihtiyacım var bana bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi tel. Sıfır ve Trendyol dan alındı.. teşekkürler

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhaba öncelikle yeniyim şöyle bir sorunum var ve anlamadım gitti... Yurt dışı garantili note 8 pro aldım şebeke ve mobil ağ sorunu yaşıyorum ne yaparsam düzelmedi GSM ayarlardan 3 g seçersen var diğerlerini seçersem gidiyor Mobil ağ hiç yok zaten... Ama şunu fark ettim hattımı SD kart yerine takarsan 4.5 g çalışıyor ama benim SD karta ihtiyacım var bana bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi tel. Sıfır ve Trendyol dan alındı.. teşekkürler
Yurt dışı ve Trendyol birbiri ile alakasız şeyler. Ürünü Trendyol dan aldiginizdan emin misiniz

Oyla:

tualtuana

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
11
Ayarlar-trlefon hakkında-tüm özellikler-Dahili depolamaya 5 tık ve bir menü açılır...
Sim 1 de ise : trlefon bilgileri 1 i seçin, tercih edilen ağ türünü sırasıyla drneyin benimki lte/umts (auto) da düzgün çalışıyor,bölgeye ve hatta göre farklılık gösterir..

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bence size imei işlemi yapılmış cihaz satmışlar ve işlem sadece 2. yuvaya yapıldığı için birinci yuvada 4g alamıyorsunuz. Birinci yuvada 4 ay sonra kapana bilir. Tabiki bu anlattıklarınızdan çıkarttığım varsayım.

Oyla:

Fiyakalim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Meslek
Elektronik Yazılım
Konular
12
Yurtdışı cihazlara imei işlemi yapıldıktan sonra sim kart sadece 2. yuvada kullanırsınız yani sd kart olan bölüme 1.yuva iptal oluyor *#06# yapın sadece 2. imeiyi görünür 1. imei 0 olarak çıkar

Oyla:
Üst Alt