Yardım note 8 pro 3 g ve 4.5 g sorunu

berkay199020

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berkay
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.4. kararlı 15.5.4.0 rggıdxm
Telefon Modeli
note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
hattım daha önce vodafonda full çekiyordu türk telekoma geçtim şehir merkezinde olmama rağmen 3 ve 4.5 g sinyal gücü düşük anca 2 3 diş gösteriyor hatta 1 dahi iniyor en kötü 2 g şebekesine ayarladığım zaman full çekiyor o da ara sıra düşüyor türk telekomu aradım ayarları yaptırdım kontrol yaptırdım telefonu açıp kapattım yine olmuyor daha önce endonezya romu kurmuştum aklıma o geldi romdan kaynaklı olabilir mi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
hattım daha önce vodafonda full çekiyordu türk telekoma geçtim şehir merkezinde olmama rağmen 3 ve 4.5 g sinyal gücü düşük anca 2 3 diş gösteriyor hatta 1 dahi iniyor en kötü 2 g şebekesine ayarladığım zaman full çekiyor o da ara sıra düşüyor türk telekomu aradım ayarları yaptırdım kontrol yaptırdım telefonu açıp kapattım yine olmuyor daha önce endonezya romu kurmuştum aklıma o geldi romdan kaynaklı olabilir mi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
Çin modeli ise band 20 yoktur o yüzden yapıyor olabilir ama belli hatlarda full çekip bazılarında az çekmesi tamamen veri sağlayıcı ile alakalıdır.
Yani verici sinyali diğer operatöre göre daha azdır bundan kaynaklı düşük şebeke göstermektedir

Oyla:

berkay199020

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berkay
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çin modeli ise band 20 yoktur o yüzden yapıyor olabilir ama belli hatlarda full çekip bazılarında az çekmesi tamamen veri sağlayıcı ile alakalıdır.
Yani verici sinyali diğer operatöre göre daha azdır bundan kaynaklı düşük şebeke göstermektedir
çin modeli band konusunu açabilirmisiniz nerede yazıyor o bilgiler ve çözümü yok mu hem internet kullnımı zor oluyor hem de telefon şebek araması yüzünden aşırı pil tüketiyor

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166