Yardım Note 8 kamera sorunu

CuddleDarling

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turhan
Cihazım
Note 8
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui Global 10.3.5.0
Telefon Modeli
Redmi note8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar 2 gün önce resmi note 8 aldım. Bugün incelemelerimde ön kameradan arkaya geçiş yaparken tiz bir ses geliyor kameradan bu normalmi.
Instagram da görüntülü görüşme esnasında ön kameraya geçiş yapamıyorum.
Whataap durum için resim veya video çekerken acaip şekilde kalitesiz çekim yapmakta
Ekstra olarak normal kamera 48mega veya normal modlarda bı ufaktan kamerada dalgalanma oluyor bunlar normalmidit?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Arka kameralar açıldıklarında odak sesi çıkarta biliyorlar. Çoğu zaman çok se çıkmasada, bazen ani odak değişmleri ses çıkmasına sebep olabiliyor.

Sosyal medya konusunda malesef Xiaomi markası anti sosyal. Tüm xiaomi telefonlarda var bu kalite ve uyumluluk sorunları. Sosyal medya ağırlıklı bir kullanım için uygun değil.
Bir çok android telefon markasıda var sıkıntılar fakat Xiaomi de aşırı derecede uyumsuzluk var. Bu nedenle sosyal medyayı ağırlıklı kullanan bir kişi için en son düşünülecek marka Xiaomi.

Sende şükür ki çalışıyor ama geçiş yok, bazılarında ön kamera ile görüntülü görüşme hiç yapılamıyor.

Dalgalanmayı, sadece elektrik şebekesine bağlı ışık yayılan bir ortamda görüyorsanız kameranın titreşim engelleme modundaki yanlışlık ve yetersizlikten kaynaklanıyor olabilir. Kamera ayarlarından Titreşim engelleme ayarının 50 Hz de olduğunu kontrol edin.

Eğer dalgalanma sürekli, gün ışığında dahi oluyorsa başka bir sorun var demektir.

Oyla:

CuddleDarling

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turhan
Cihazım
Note 8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Varmı acaba sorunu çözebilen. Dalgalanma kapalı ortamlarda birde araç içinde instaya story atarken mesela videoykrn oluuo ama gün ışığında bu sorun yok

Oyla:

Rekoba

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Resmi not 8
Konular
0
Varmı acaba sorunu çözebilen. Dalgalanma kapalı ortamlarda birde araç içinde instaya story atarken mesela videoykrn oluuo ama gün ışığında bu sorun yok
Aynı sorun bende de var sizdeki sorunlar devam ediyor mu

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103

Dalgalanma ortamdaki aydınlatmaya bağlı, eski tip ampuller, kalitesiz tasarruflu lambalar, kalitesiz led lambalar ışığı dalgalanmalı olarak yayarlar çıplak gözle çok farketmediğimiz şeyler kameralara takılabiliyor. Kamera ayarlarındaki titreşim önleme ayarlarını 50hz olarak ayarlayın bir nebze faydası olacaktır fakat sorunun asıl kaynağı aydınlatmadır.

Oyla:

Rekoba

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Resmi not 8
Konular
0
Dalgalanma ortamdaki aydınlatmaya bağlı, eski tip ampuller, kalitesiz tasarruflu lambalar, kalitesiz led lambalar ışığı dalgalanmalı olarak yayarlar çıplak gözle çok farketmediğimiz şeyler kameralara takılabiliyor. Kamera ayarlarındaki titreşim önleme ayarlarını 50hz olarak ayarlayın bir nebze faydası olacaktır fakat sorunun asıl kaynağı aydınlatmadır.
50 Hz ve 60 Hz veya otomatik yaptım hepsini tek tek denedim ama sorun devam ediyor

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103

50 Hz ve 60 Hz veya otomatik yaptım hepsini tek tek denedim ama sorun devam ediyor

Her aydınlatmada mı aynı şekilde dalgalan ma var yoksa aydınlatmaya göre dalgalanma değişkenlik gösteriyor mu?

Oyla:

Rekoba

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Resmi not 8
Konular
0
Her aydınlatmada mı aynı şekilde dalgalan ma var yoksa aydınlatmaya göre dalgalanma değişkenlik gösteriyor mu?
Floresanda yapıyor sadece arkadaşımın telefonunda aynı yerde fotoğraf çekiyorum onda yapmıyor bende yapıyor . Ayrıca bütün kamera uygulamalarinda aynı şey oluyor, ve kumlanmada yapıyor daha iki üç gün önceye kadar bunlar yoktu

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt